Vizitator anticupidon Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Salutare! Nevoia e mare profesor si de aia mi am facut un mic tester pentru a detecta daca inverterul de la un laptop e defect sau doar ecranul LCD . Parti necesare Un neon de la un ecran defect de laptop- ma refer un ecran spart dar cu neonul intreg un tub transparent de plastic rigid epoxy burete sau spuma de ambalaj aici avem neonul tubul de plastic e taiat mai lung decat neonul cam cu 2 cm am introdus neonul in tub si apoi am obturat un capat cu un capacel de la un pix Bic,dar inainte i am pus o bucatica mica de burete la capatul opus la fel burete ,apoi silicon aplicat la cald. sa facem o proba Asta e tot.Simplu,ieftin ,eficient ..nu trebuie sa lipseasca din nici un atelier de reparatii. Link spre comentariu
soptea Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Eu am facut exact invers, am tras niste fire de la un invertor refolosit ca sa verific lampile ,dar metoda parca nu e prea sigura 100 % Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum