Vizitator clausundercover Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Salut,Vreau sa fac o instalatie home-made de automatizare a casei, controlata de cateva microcontrollere arduino. Dimmere am gasit, dar ce nu gasesc este un panou de comanda.Mai exact, vreau un panou de butoane 4x4 cu led-uri rgb, astfel incat fiecare buton sa aiba langa el sau sub el led-ul aferent. Ideal ar fi sa fie o solutie deja incapsulata (adica sa nu stau sa fac eu cutia ca n-o sa-mi iasa ceva cat de cat aratos). De asemenea ideal ar fi sa suporte un protocol oarecare prin care sa-l interfatez cu microcontrollerul (spi, i2c, chiar si dmx). Daca nu gasesc deja facut cu chip-uri in el, as putea sa fac partea electronica, dar in nici un caz partea de finisaj.Ma puteti ajuta cu ceva idei? Link spre comentariu
ALEy Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 da te pot ajuta sa rezolvi problema chiar si cu electronica daca este necesar , dar tebuie sa primesc de la tine macar schema de principiu, cit si un desen cu privire la forma, dimensiune,material,culoare etc ,ce trebuie sa le indeplineasca tabloul sinoptic de comnda. (Alex 0766459289). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum