Vizitator 3teo4u Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Cum se face programarea? pls...multumesc anticipt. Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Este sasiu BE-2A.Iti trebuie telecomanda originala RM-841 ( sau RM-694 ) - sau clona chinezeasca. Instructiuni cautare: Link spre comentariu
quadrall Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Ptr. a nu mai deschide alt post v-as ruga sa-mi spuneți și mie care este modalitatea de memorare a programelor la acest sașiu. nu am tlc. originala, am încercat cu mfy dar nu reușesc. ce clona chinezărie s-ar potrivi ? Link spre comentariu
naetv Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 ce clona chinezărie s-ar potrivi ? pai cele date mai sus de TV1 nu merg ? RM841 se gaseste , la pret bun chiar sau de la pilot http://www.eliztech.com/remotes/pilot/pcodes.php?brand=sony&page=34 Link spre comentariu
quadrall Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 rm841 nu am , cu supertel nu merge sa caut canalele. Link spre comentariu
quadrall Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 ma poate ajuta cineva ? cum se face memorarea programelor la acest tv cu tlc. RM841 ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum