Vizitator alex75 Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 la descrierea echipamentului, aproape la sfarsitul pagini e : " About Shipping: 1) Free shipping for all US orders, ship by USPS priority mail 2-3 days with track number, free shipping to Canada by air mail with track number. 2) All other countries' order will ship from China warehouse by air mail with track number, takes around 9-12 business days to arrive. 3) For Brazil, South Africa, Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Cuba, Turkey, Poland, Romania, Russia, Slovakia, Ukraine, India, Pakistan extra shipping cost is $24.99 will added on your total. We will ship by air mail 9-15 days with track number." e adevarat ca si asa e mai ieftin decat aci, dar nu am atatia bani din pacate. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 da,si ceri sa fie expediat cu vaporul si este gratuit ,dar astepti o luna si scutesti 25$ Link spre comentariu
dumitru_a Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 am urmat sfatul lui bogdan546 caruia ii multumesc si am cumparat un osciloscop de aici http://www.dealextreme.com/p/rigol-ds10 ... cope-30573 pentru cei interesati pot sa le spun ca treaba merge ok ,plata prin paypal ,livrare in circa 3 saptamani ,la sosire in tara se plateste doar tva ,pretul ajungind la 1270 lei cu tot cu tva Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 http://www.dealextreme.com/feedbacks/br ... 3~id.93324 Ce-mi place cand vad circuite integrate razuite intr-un echipament -altfel deloc rau- facut peste mari si tari... doar ca sa ascunda faptul ca ADC-urile sunt puternic "overclock-ate". De ce inca se mai "obosesc" sa le razuie in conditiile in care se stie deja de mult timp ce vor sa ascunda, asta nu mai inteleg. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 si la instek-ul meu sunt overclock-ate ADC-urile,doar 25% si adevarat nu sunt razuite Dar in privinta Rigol-ului eu zic ca face banii de pe Dealextreme fara discutie Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Bineinteles ca "face banii", este un osciloscop bun la acei bani si probabil cel mai convenabil din clasa lui (succes in utilizarea lui!), dar nu credeam ca Rigol inca mai face asta, ca inca se mai "oboseste" sa "rascheteze" ADC-urile, deoarece: 1) intr-un asemenea osciloscop (deci este un aparat de masura de laborator, nu este TV, nu e amplificator de 9999W PMPO, nu e razatoarea sau aspiratorul minune), chiar numai cu un minimum de seriozitate si de decenta al producatorului (si mai ales atunci cand vrei sa pari un pic mai serios asa cum se intampla cu Rigol care intre timp a inceput sa produca inclusiv analizoare spectrale), in nici un caz nu "raschetezi" circuitele integrate... Nu e ok nici macar dpdv tehnologic si ingineresc sa "polizezi" un asemenea CI si un asemenea PCB. 2) atunci cand deja se stie de mult timp ca acolo, in loc de AD9288-100 sunt niste AD9288-40 "rulate" la 100 MHz (overclock la 250%), ce rost mai are, pentru ce sa mai incerci sa ascunzi un lucru care este deja (arhi)cunoscut ? 3) daca vrei sa ascunzi ceva, poti sa-i pui o eticheta, o picatura de epoxy, poti sa-l remarchezi, poti sa-l comanzi "custom" sau ii poti atasa un mic radiator (care e chiar recomandat in cazul overclock-ului)... deci exista alte "solutii" care nu numai sa nu mai sunt anti-ingineresti si nu mai sunt atat de penibile, dar pot fi chiar utile; de ce totusi sa mai continui sa-l "polizezi" timp de ani intregi? Singurul motiv probabil pentru care inca Rigol mai face asta, ar fi acela ca asa cum este specificat http://www.rigolna.com/about-us/ "Rigol Technologies, Inc. is an ISO9001:2000 Quality Management System and ISO14001:2004 Environmental Management System Certified company", deci poate ca in procedurile lor ISO a ramas "uitata" procedura asta cu "raschetatul" de pe vremurile in care de abia incercau sa-si faca loc pe piata si tot din cauza acestui ISO9001 a ramas uitat si un chinez lipit pe scaun care de ani de zile tot "razuieste chinezeste" la ADC-urile proiectate de americanii de la Analog Devices, asta ca nu cumva sa afle alde Agilent, Tektronix, LeCroy si R&S ce mare inginerie ultrasecreta se afla acolo in osciloscopul Rigol ... Probabil ca doar peste 80 de ani atunci cand acel lucrator va fi gasit numai sub forma de schelet pe acelasi scaun si cu freza inca functionand bine stransa intre falangele mainii, numai atunci cineva de la Rigol isi va da seama ca nu mai are rost "raschetarea chinezeasca" a ADC-urilor produse de catre AD Link spre comentariu
bogdan546 Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 am vazut acum un pret mai mic http://www.dealextreme.com/p/rigol-ds1052e-5-6-tft-lcd-50mhz-2-channel-digital-color-storage-oscilloscope-30573 Link spre comentariu
dumitru_a Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Eu l-am cumparat cu 339 $ in tara se mai plateste doar vama (in functie de vamesul de la posta) Link spre comentariu
bogdan546 Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 vama nu se plăteşte la osciloscoape digitale .Daca a fost trimis "cadou" ar fi trebuit sa plăteşti doar 2 lei Link spre comentariu
dumitru_a Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 scuze , nu se plateste vama doar tva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum