Spitfire Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Paradoxal poate, tuburile metalice sunt mai zgomotoase decat cele de sticla...la ECC83 n-am observat nici o imbunatatire cu/fara cilindru de tabla pe ea... Link spre comentariu
zal Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Nu e mai simplu să preîntîmpini cauzele zgomotelor parazite, decît să te lupţi cu ele după ce termini un amplif?Carcasa de fier, poziţionare corectă tuburi-trafo, trasee de filamente, de masă, etc. Link spre comentariu
pusttiu Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 felcitari pentru post si pt realizari...dar in poza finala nu vad trafurile de iesire sunt sunt asezate.....1. se poate o poza cu interiorul? nu sunt zg,brum indus de pozitia aleasa pt trafurile de iesire? 2. pina la urma nu ati mai schimabt nici o piesa in montajul de doina? totusi e ceva diferenta intre ecc81,83 si 6n8s ... Link spre comentariu
fgbogdan Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 poza nu am- dar cu prima ocazie cand o sa o desfac ii fac. trafo out sunt in coltul diagonal opus fata de cel de alimentare. se vad prin gaurile carcasei in poza http://www.fagadar.ro/DIY/Doina/Doina_Alfa_5.jpg am schimbat partea de alimentare, condensatorii de cuplaj, si cei electrolitici - dar cu valori apropiate de ce era in doina. am eliminat reglajul de ton si partea de microfon. alte modificari nu am facut la schema. Da - sunt convins ca sunt diferente - dar pentru moment am facut 1:1 - cand o sa pot sa realizez ce trebuie sa schimb o sa revin la ea. brum nu am, poate si datorita topologiei cu un singur punct de masa, dar am o problema pe care nu stiu inca sa o identific - la volum mai mare - incepe sa se gatuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum