Andrei87 Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 salut.dispun de 2 incinte cu difuzoarele [pavey black widow 15''].incintele sunt pe 3 cai ficare.asa dorii sa imi spunemi si mie un dif pentru medii si niste tweetere sa se potriveasca cu aceste difuzoare.cele originale[tweeterele si difurile de medii]sunt arse,pe ele nu este nici un fel de inscriptionare dupa care sa ma pot lua.ms anticipat Link spre comentariu
BF37 Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Ar trebui sa aiba pe ele o serie ceva ( o eticheta pe marginea magnetului sau un cod pe sasiu ). Fa niste poze de calitate sa vedem despre ce este vorba. Arunca o privire si aici poate gasesti modelele de difuzoare pe care le cauti http://www.usspeaker.com/peavey-1.htm Link spre comentariu
Andrei87 Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 salut.difuzoarele mari,sunt k acelea din link.pe tweetere si dufirele de medii nu scrie absolut nimik.am cautat pozele cu ele ceva gen asemanator si nu am gasit nimik.ms anticipat Link spre comentariu
Andrei87 Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 salut.ceva difuzoare ati gasit?? Link spre comentariu
BF37 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Fa niste poze de calitate sa vedem despre ce este vorba.Asa cum am spus mai sus: POZE + o descriere detaliata a difuzoarelor si filtrelor ( toate ) Link spre comentariu
Andrei87 Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 salut,revenind,difuzoarele sunt acestea http://www.usspeaker.com/peavey-1.htm prima poza.pe ele nu scrie nimik.tot ce stiu despre ele ,este k sunt pe 8ohmi,15inch,350/400w.as avea nevoie urgent de un driver potrivit pt acest difuzor,am renuntzat la incinta pe 3 cai,raman la cea pe 2.eu ma candeam la un comp 34,sau comp44 de la blue tech,si cu Horn Blue Tech HP-515.ar fii o combinatie buna?.momentan am o statia cu 2xfet 200 pe care o sa le folosesc,dar mai tarziu fac una cu fet 400.ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum