Vizitator marinica2222 Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 vreau sa-mi fac o statie de minim 25W si maxim 70W. dupa ce am studiat putin piata, m-am oprit asupra integratului tda2050. intrebarea mea este daca se poate pune in punte?multumesc Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 da se poate poate pune in punte,ramane sa te hotarasti prin ce metoda.eu zic sa faci un inversor cu un operational care sa fie pus la intrarea unui canal(un 741 ,sau tl071)in felul acesta poti sa il folosesti in punte fara sa adaugi nici un comutator sau stereo,depinzand doar cum conectezi boxele la iesire. Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 un lm3886 sau tda7294 si gata Link spre comentariu
Vizitator marinica2222 Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 si daca as pune 2 integrate in punte ce putere as obtine?am gasit datasheet si am vazut ca prima schema era cu alimentare simetrica de la maxim +/-25V si alta schema cu alimentare normala. Aveti idee care ar trebui sa fie tensiunea maxima pentru schema a doua?Ce schema imi recomandati sa folosesc? :prayer: Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 pai aceasi adica max 50v. Link spre comentariu
Vizitator marinica2222 Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 da se poate poate pune in punte,ramane sa te hotarasti prin ce metoda.eu zic sa faci un inversor cu un operational care sa fie pus la intrarea unui canal(un 741 ,sau tl071)in felul acesta poti sa il folosesti in punte fara sa adaugi nici un comutator sau stereo,depinzand doar cum conectezi boxele la iesire.luc iti multumesc pentru raspunsurile date... :smt006 Te mai rog ceva:1. daca ai o schema cu TDA2050 in punte te rog s-o uploadezi aici (daca se poate fara inversor, cat mai simpla)2. daca se alimenteaza cu tensiune simetrica la +/-25V asta inseamna ca se alimenteaza cu tensiune normala la 50V??3. ce putere as obtine cu tda2050 in punte?multumesc Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 cred ca daca folosesti functia de cautare a forumului te lamuresti la toate intrebarile tale, in plus in datasheet pe langa schema scrie si restul de caracteristici ....PS: baga la cautare TDA2050 :smt003 Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 iti dau o schema simpatica plus ca e buna pentru auto,daca nu ai nevoie il faci fara convertorul pe alimentare Link spre comentariu
Vizitator slyman Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 uite o simpla modificare care ai putea s-o faci daca ai deja doua montaje cu alimentare simpla facute: :yawinkle: :smt109ai putea sa obtii vro 70w in 8 ohmi Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 vei scoate vreo 50 - 60 waţi reali cu 2050, şi difuzor de min 8 ohmi, altfel prăjeşti 2050-urile tale... este un integrat de vreo 20 de ani sau mai mult, are protecţie la scurt şi la supraîncălzire, dar...ai grijă la condensatoare că am auzit că în punte e destul de instabil (părerea altora) şi intră în oscilaţie, nu recomand piese recuperate Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 daca faci pe cablajul dat de mine nu e instabil,depinde de cablaj sa aiba decuplari corecte si sa nu aiba bucla de masa Link spre comentariu
Vizitator marinica2222 Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 daca un integrat se alimenteaza la +/-25Vcc asta inseamna ca daca masor intre + si GND am 25V iar daca masor intre + si - am 50V?? Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 asa e ai spus bine Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 ai grijă, la +- 25 volţi eşti destul de aproape de limita maximă de alimentare, mai ales la 4 ohmi..ajunge +- 20 volţi, nu prea o să simţi diferenţa la putere dar o să ai siguranţă mai mare în funcţionare Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 mai ales în punte.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum