Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

soft termometru cu 12f675 si display de 3410

elcomar

Postări Recomandate

salut, am facut montajul pentru termometrul cu display de 3310 dar in loc de acesta aj pus display de 3410, ma poate ajuta cineva cu un soft pentru acesta? softul de 3310 nu afiseaza corect pentru ca e mai mic in rezolutie si cred ca pentru 3410 trebuie alt hex....

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bebe2010

5

• fratello

3

• elcomar

2

• XAN77

1

Top autori în acest subiect

salut la toata lumea

scuze "elcomar" nu avea rost sa mai deschid alt topic pe aceiasi tema adica cea cu display-ul de 3410

de curand am realizat acest termometru cu pic16f629 folosind display de 3310 dar fiind chinezarie normal ca nu a mers; norocul a fost ca am gasit un 3410 functionabil iar nenorocul este ca nu prea se gaseste hex-ul pentru pic-ul(pic16f629) folosit in schema clasica.

montaj-ul este acesta;acum are montat display-ul de 3410;

[attachment=1]SDC10642.JPG[/attachment]

[attachment=0]SDC10644.JPG[/attachment]

problema este urmatoarea:

-nu da nici un semn de viata

cauze posibile???

-bateria -> 2.90V

-pic -> soft introdus ca la carte

-display-ul -> precizez ca functioneaza

rog pe toata lumea care are cunostinta in cauza sa posteze aici un soft adaptat pentru acest pic16f629 cu display de 3410

acum carcotasii o sa spuna dece nu te apuci tu sa iei soft-ul de la zero bla bla bla

raspuns :

nu isi are rostu' ca doar nu programez microcontrolere in fiecare zi

va multumesc si sa auzim de bine

Link spre comentariu

daca nu zice nimic inseamna ca ai ceva gresit pe acolo, al meu mergea pe display de 3410 numai ca nu arata corect, nu se incadra pe ecran....am schimbat ecranul si a mers

Link spre comentariu

studiaza diferentele din datasheet ale controlerului PCD8544 (3310) si OM6206 (3410). Daca nu gasesti pe net un proiect gata facut care sa fie cu afisaj de 3410 nu cred ca o sa se apuce cineva de programat pentru tine. Am impresia ca la aplicatia termometrului e disponibil doar hexul, nu si sursa.l.e. Am verificat, esti norocos, se da codu sursa in picbasicpro care e un compilator ce il gasesti daca cauti. Cu atat mai mult trebuie sa citest diferentele intre cele doua controlere. Spor.

Link spre comentariu

salut nu prea inteleg nimic din programarea astaunde trebuie sa modific sa afiseze corect in 96x65[attachment=0]TempLcd12F675-Ds18B20.txt[/attachment]va rog frumos vreau sa termin acest termometru

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări