Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizorul IVORY model JS - 2930

Sica

Postări Recomandate

inginerii romini?au facut si ei un alt ivory,respectiv Thomas tcb-041.ti se face paru maciuca cind incepi sa repari la ele.ivory sint mai rasarite totusi.

oricum ,eu nu pot sa-i apreciez pe cei ce fac chestiile astea.

in viata este bine sa apreciezi pe cei care pot face ceva ce tu nu poti face !!

e un principiu bun !

noi doar carpim ceea ce altii au facut !!

am vazut cu intirziere parerea ta.de acord pina la un punct.nu pot sa apreciez orice fraier care face ce nu fac eu.

dupa mine ,parerea asta e retrograda ,de aia nu merem inainte,pt. ca apreciem orice shtift.

dak ma apucam sa studiez proictare tv,cre ca faceam fatza ,dar am ales depanare.si nici asta nu o fac cum, trebe :finga:

nu sint carpaci frate,si principiul tau e de ....kkt

dak vrei filosofii...mai discutam

nu te-am acuzat ca esti carpaci ! (de curiozitate spune-mi si mie cum se numeste inlocuirea sursei la sct11b - cumva carpeala ? )

eu as vrea sa te vad pe tine inginer proiectant la 25 ani cum proiectezi un sasiu competitiv (osd , txt , sm + alte balarii) , la un buget de max 30 euro , fara ca cei care se considera depanatori ( si nu carpaci ) sa-l considere o mare porcarie (''un kkt''-cum zici tu)

fa o simpla incercare si o sa vezi ca nu e usor -apoi o sa vezi ca '' nea gica chinezu '' e un tip bun

sunt de acord ca realizarea sasielor nu e stralucita dar la proiectare stau altfel lucrurile (avand in vedere raportul pret-calitate)

nici firmele cu nume mare nu folosesc pricipii de proiectare foarte stralucite (vezi philips si nokia) dar au niste preturi mult mai mari fata de chinezoi !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea626

8

• Tavi

7

• MIHAIS

7

• Sica

5

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări