Sica Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 Salut , sunt nou pe aici , am citit o parte din forum , mi-am facut o parere , de aceea propun spre discutie celebrele televizoare IVORY indiferent de sasiu sau diagonala , puteti sa postati tot ce stiti eventual trimiteri catre adrese de unde se pot aflla lucruri despre acest televizor ( caiete service , scheme , reglaje , etc ) Eu stiu doar cum se intra in meniul service si anume se apasa tasta meniu > se formeaza numarul 6483 so se intra in meniul service (modelul JS - 2930 ) . As dori semnificatiile fiecarui meniu, reglaj . Link spre comentariu
mircea626 Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 salut,daca nu te superi ,imi poti spune si mie de ce sint asa celebre aceste aparate? Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 sicace te intereseaza concret ?spune ce procesor , jungla si sursa are tv-ul tau sau daca te pricepi spune ce sasiu este or fi celebre ca stau si ele pe rafturi prin magazine :goodman: Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 eu am repartat cu un defect pe cadre ,asa ceva.sunt celebre ca sunt ieftine.toate piesele sunt chinezesti ordinare.in rest e misto ca e un televizor simplu. Link spre comentariu
mircea626 Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 in cazul asta avem numai celebritati pe rafturi :weedman: Link spre comentariu
Vizitator balancelini Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 asta cred eu un podus ieftin pentru est.... :drinkers: si chestia este ca si vand :supz: Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 sau sunt celebre ca au tuburi indiene sau lituaniene ?din alea care tin ... chiar si un an de zile ? Link spre comentariu
MIHAIS Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 sau sunt celebre ca au tuburi indiene sau lituaniene ?din alea care tin ... chiar si un an de zile ?tara - trebuie sa te contrazic:tuburile ECRANAS (facute sub licenta THOMSON - apropo uita-te pe o deflexie de VIDEOCOLOR(cel mai bun tub -cred eu) si vezi cine a facut-o : ECRANAS))sunt destul de bune (chiar mai bune decat SAMSUNG) - dupa parerea mearevenind la subiect : IVORY sunt produse avand la baza o multime de sasie (eu stiu vre-o 6 ) si nu neaparat din china (am gasit chiar si cu pt92)asa ca specificatii la ele este imposibil de dat (privind doar numele si nu si sasiul)-atunci cand vorbim de sasie treaba se schimba !! (parerea mea!) Link spre comentariu
Sica Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 Da . am provocat o furtuna intr-un pahar cu apa , de fapt eu am cumparat un tv de acesta (nt-IVORY)si nu a mers decat 4 zile , s-au ars cadrele ,dupa cum spuneati intr-adevar este un tv simplut , s-a rezolvat darrr... au aparut pe zi ce trece fel de lel de probleme , descarca in cinescop de spuneai ca trage cu tunul imaginea a inceput sa plece intr-o parte (in dreapta)din magnetii de corectie nu am putut face nimic - pe atunci nu aveam acces la meniul service -ca si culori contrast puritate era excelent , asa ca l-am dus de unde l-am cumparat , mi-au dat altul model mai nou (la acesta am acces la meniul service ) merge f bine ,mirare, dar am o stare de frica de la celalant t v si doresc sa fiu pus la "adapost" adica sa am tot ce trebuie ca sa rezolv eventuale problame .In meniul service sunt anumite reglaje care nu stiu ce rol au de aceeia am apelat la voi, si poate si alti sunt interesati de acest subiect (Celebru este pentru mine ca , am luat tzeapa )Procesor 7681x Option Rc 03 asa scrie pe meniul service ,aici la eng option dau pe 1 si apare meniul largit ei in acest meniu largit nu prea pricep eu anumite lucruri de aceia apelez la voi -multe din reglaje sunt clare dar mai sunt si neclare Multumesc pentru intelegere PA PA Link spre comentariu
MIHAIS Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 primul a fost de ala chinezesc integral cu tub sh (fara gluma) si eticheta schimbata -la ala se intra in sm prin desfacerea telecomenzii-are un buton pt sm Link spre comentariu
mircea626 Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 sica ,(vb. unui amic) nu te supara pe mine dar eu cred ca tu :drinkers: esti fOOOoarte confuz FRATE!!! Link spre comentariu
mircea626 Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 MIHAIS,ai dreptate, dar da-mi voie sa-ti spun ca prezenta tuburilor lituaniene(de superkkt) e mult mai mare decit a cinescoapelor de are spui tu.le putem considera exceptia care intareste regula.china sa traiasca, ca pe linga ei traim si noi.baFTA :partyman: Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 ok, spuneti fiecare ce sasie ati intalnit pe televizoarele IVORY , si eu va spun cum se face service-ul la fiecare , sau pun manualele pe portal MIHAIS , tu ai spus ca stii deja 6 sasie scrie-le aici si apoi asteptam si pe ceilalti care au intalnit sa spuna ce sasiu sau macar ce procesor , jungla , sursa , apoi gasim noi sasieleflamingo vinde tv-uri din astea non stopde asemenea spuneti ce defecte ati mai intalnit pe aceste sasieideea tocmai asta este , ca atunci cand intalnesti un defect sa poti gasi aici pe forum ceva idei pentru depanare deci nu ezitati sa prezentati un defect mai interesant intalnit la un tv care tocmai l-ati reparat , sa facem ceva constructiv :rolleyes: Link spre comentariu
MIHAIS Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 o sa incerc sa mi le amintesc pe toate - ba chiar am si vre-o 2 scheme (pe hartie)apropo de ecranas :de 3 ani mi s-a intors doar unul la garantie pe cand samsung s-au intors multe (pur si simplu le cadea luminoforul si ramaneau patate ): de chinezarii nu mai pot sti (too big) Link spre comentariu
Sica Postat Noiembrie 4, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 Saalut Tara are dreptate , de ce sa nu beneficiem cu totii de informatie intr-un mod mai concentrat , posibil ca sunt multi beneficiari ai acestui produs si poate doresc sa fie informati , si nu "confuzi " , aceasta in limita posibilitatilor , cativa au spus ca au caiete service sa le dea drumul(daca vor ) :supz: ,sa putem trage niste concluzii, putem spune multe ca tubul este nu stiu cum ca sunt piese chinezesti (al meu personal nu are chinezesti si nici primul nu avea poate tubul ca nu am fost atent)ca sunt pline rafturile ma rog teoretic putem discuta , dar nu uitati ca Flamingo vinde la greu acest produs si s-ar putea sa avem cumva "audienta" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum