blacired Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Mi-a venit la reparat un cuptor cu microunde Alaska, model MWD2820G(fac foarte rar asa ceva, nu detin piese rezerve). Motorasul care invirte platanul(farfuria) este defect(a curs lichid in el) si l-as face, ca aparatul e aproape nou(citeva saptamini), fara alte probleme. Rog un pm, daca are cineva asa ceva, sa ajutam impreuna clientul. Model motor: Galanz SM-16T, AC 30V, 50/60Hz, 5/6 r/min, 3W. Poza in attach. Respect. Link spre comentariu
blacired Postat Februarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2011 Bineinteles contracost acceptabil. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Am asa ceva: Pret cu posta inclusa 30 lei.O zi buna. Link spre comentariu
Vizitator mosul59 Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Bineinteles contracost acceptabil. am ceva care se alimenteaza direct din 220v daca te descurci sa schimbi alimentarea Link spre comentariu
blacired Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Sa-traiti Domnilor!Multumesc pentru oferte, l-am acceptat pe cel primit de la sorinpavel, bineinteles. Aveti PM cu adresa.Respect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum