Vizitator Texxan Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Nu se mai aprinde faza scurta la Dacia 1410, doar faza lunga si pozitie. In rest merg toate: semnalizari, stopuri, avarii etc. Are cineva idee de la ce ar putea fi? Mentionez ca am verificat sigurantele. Multumesc. Link spre comentariu
CYPWRC Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Mai verifica odata sigurantele si becurile..daca nu... e blocul de lumini.. Link spre comentariu
Vizitator Texxan Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Ok, multumesc. Stiu ca s-a mai umblat la blocul de lumini si atunci mi s-a spus ca e pe duca. :cry: Link spre comentariu
Vizitator valy 05 Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 daca e topit blocul de lumini sa stii ca ai consum mare de curent cauzata de becurile folosite eu iti recomand sa montezi relee de protectie pe faruri atat pe scurta cat si pe lunga si nu o sa mai ai probleme cu blocul de lumini multa bafta Link spre comentariu
Vizitator Texxan Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Multam de sugestie, valy 05. Din cate am vazut blocul nu e topit, iar ca becuri am niste halogene antice cam de cand e masina. S-a mai umblat la bloc cand nu mergea faza scurta mai demult iar respectivul mi-a spus atunci ca ar trebui schimbat peste un timp si iata ca timpul a sosit. Link spre comentariu
Tudor Badescu Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Sau il demontezi,inlocuiesti toate niturile slabe cu suruburi de 3 si saibe Grower si alimentezi lamela de cuplare-decuplare a curentului principal printr-un fir foarte flexibil ca la relee,de la surubul de alimentare cu + de pe exterior.Si nu mai are moarte.Iar relee sunt suficiente pentru farul de scurta-lunga din dreapta alimentate de la borna + a alternatorului.E mai simplu,si farurile vor fi alimentate practic fara pierderi de tensiune si pentru ca se descarca blocul de lumini si alte segmente de instalatie de o parte mare din consum. Link spre comentariu
Vizitator Texxan Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Da, e bine de retinut, asa voi face, multumesc pt idee. Am miscat un pic de sigurante si acum imi merge doar farul dreapta pe faza scurta, pe cel din stanga nu am reusit sa-l fac sa mearga. Ma mai gandesc totusi sa nu fie de la releul din spatele tabloului de sigurante, acel patrat negru in care intra parca 4 sau 5 fire. Mentionez ca nu ma pricep. DAR AM LUAT PE PROBATE SI AM PUS FIECARE SIGURANTA PE DIRECT ADICA AM UNIT CU SARMA CELE 2 LAMELE, BA CHIAR AM ADUS FIR DIN SPATELE TABLOULUI SI LE-AM PUS PE DIRECT PE INCERCATE SI TOT NU A MERS CEL DIN STANGA. Stiu ca am avut probleme si altadata si de fapt era ars acel releu negru din spatele tabloului. Si acum ma gandesc ca ar fi la fel deoarece mi-a topit un pic si siguranta cu pricina adica cea de faza scurta. Stima Link spre comentariu
Vizitator dragomivali9 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Ai rezolvat?Nu cunosti nici un mecanic? ca la dacii se pricep multi . Link spre comentariu
Vizitator Texxan Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Nu am rezolvat deoarece nu am avut timp, cat despre mecanici, asa este se pricep multi dar nu si la partea electrica. Singura solutie este sa schimb releul din spatele tabloului de sig si apoi sa vad ce rezultat obtin. Link spre comentariu
ionel costin Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 releu pe care l-ti vazut este unul de semnalizare O alta defectiune se poate manifesta de la tabloul de sigurante pt mai multe detalii ma gasiti pe mess id nelucostin82 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum