Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 1209 restrictionat in vodafon

Vizitator Mitu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djdansmart

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Mitu

Nu stai linistit. Am luat de la cineva un 1600 si era codat in vodafon deci am luat teapa. Sa pot sa mi fac treaba ca aveam nevoie de telefon am mai luat dupa aceea de la altcineva intr un schimb un nokia 1209 si cand am ajuns acasa sa bag cartela,am luat aceeasi taca. Cam asta e. Deci sunt ale mele. Daca ma interesa o afacere de genul asta mi as fi facut rost de aparatura necesara. Multumesc de raspuns.

Link spre comentariu

Nu stai linistit. Am luat de la cineva un 1600 si era codat in vodafon deci am luat teapa. Sa pot sa mi fac treaba ca aveam nevoie de telefon am mai luat dupa aceea de la altcineva intr un schimb un nokia 1209 si cand am ajuns acasa sa bag cartela,am luat aceeasi taca. Cam asta e. Deci sunt ale mele. Daca ma interesa o afacere de genul asta mi as fi facut rost de aparatura necesara. Multumesc de raspuns.

Cam multe telfoane defecte ai/cumperi..C135 mufa incarcare2610 care nu incarcaBBerry 8520 aplicatie PDFNokia 6230 defect tastaNu ma afecteaza pe mine ca repari si ceri bani pt asa ceva(e normal sa ceri bani)..nu cer explicatii..era doar o parere a mea!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări