Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o intrebare !!!!

florynyk

Postări Recomandate

salut baieti, vreau sa conectez iesirea vga a computerului la mufa scart a televizorului,(adica sa transform tv-ul in monitor) nu am la computer alta iesire s-vga sau rca, am gasit o schema pe net si vreau sa stiu daca e functionala , daca functioneaza asa ca in schema direct?, nu vreau sa stric ceva. Va rog daca stiti dati-mi un raspuns, cu stima domnilor electronisti!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florynyk

2

• Fany22

1

• riderinblack

1

Am lucrat pe televizor folosit ca monitor, dupa cateva minute vroiam sa-l arunc pe geam din cauza calitatii, mai exact a lipsei ei :da Televizorul a fost ceva color, banalul tip de tv cu cinescop, nu stiu cum se comporta plasme/lcd-uri.Sfatul meu e sa renunti la idee si in loc de acel tv foloseste un monitor (sunt si mai ieftine decat un tv).

Link spre comentariu
Vizitator nasul

Poti folosi TV-Out-ul de la placa video ca sa conectezi calculatorul la TV (SCART), calitatea imaginii lasa insa de dorit. Am folosit acest mod (3-4 luni) pana ce mi s-a ars tv-out-ul

Link spre comentariu

salut baieti, vreau sa conectez iesirea vga a computerului la mufa scart a televizorului,(adica sa transform tv-ul in monitor) nu am la computer alta iesire s-vga sau rca, am gasit o schema pe net si vreau sa stiu daca e functionala , daca functioneaza asa ca in schema direct?, nu vreau sa stric ceva. Va rog daca stiti dati-mi un raspuns, cu stima domnilor electronisti!!

salut. uite aici http://tacashi.tripod.com/elctrncs/vga2tv/vga2tv.htm sau ceva mai convenabil http://www.conectica.ro/index.php?page=display&pid=16760.......vizionare placuta :aplauze
Link spre comentariu

multumesc mult electronistilor,m-ati convins sa renunt, vroiam sa fac aceasta modificare doar pt a putea viziona ceva filme pe tv dar cred ca nu merita munca si cel mai de pret lucru ''sanatatea'' :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări