florynyk Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 salut baieti, vreau sa conectez iesirea vga a computerului la mufa scart a televizorului,(adica sa transform tv-ul in monitor) nu am la computer alta iesire s-vga sau rca, am gasit o schema pe net si vreau sa stiu daca e functionala , daca functioneaza asa ca in schema direct?, nu vreau sa stric ceva. Va rog daca stiti dati-mi un raspuns, cu stima domnilor electronisti!! Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Am lucrat pe televizor folosit ca monitor, dupa cateva minute vroiam sa-l arunc pe geam din cauza calitatii, mai exact a lipsei ei Televizorul a fost ceva color, banalul tip de tv cu cinescop, nu stiu cum se comporta plasme/lcd-uri.Sfatul meu e sa renunti la idee si in loc de acel tv foloseste un monitor (sunt si mai ieftine decat un tv). Link spre comentariu
Vizitator nasul Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Poti folosi TV-Out-ul de la placa video ca sa conectezi calculatorul la TV (SCART), calitatea imaginii lasa insa de dorit. Am folosit acest mod (3-4 luni) pana ce mi s-a ars tv-out-ul Link spre comentariu
Fany22 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 salut baieti, vreau sa conectez iesirea vga a computerului la mufa scart a televizorului,(adica sa transform tv-ul in monitor) nu am la computer alta iesire s-vga sau rca, am gasit o schema pe net si vreau sa stiu daca e functionala , daca functioneaza asa ca in schema direct?, nu vreau sa stric ceva. Va rog daca stiti dati-mi un raspuns, cu stima domnilor electronisti!!salut. uite aici http://tacashi.tripod.com/elctrncs/vga2tv/vga2tv.htm sau ceva mai convenabil http://www.conectica.ro/index.php?page=display&pid=16760.......vizionare placuta Link spre comentariu
florynyk Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 multumesc mult electronistilor,m-ati convins sa renunt, vroiam sa fac aceasta modificare doar pt a putea viziona ceva filme pe tv dar cred ca nu merita munca si cel mai de pret lucru ''sanatatea'' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum