JARRELL Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Salutare tuturor, am achizitionat un condensator auto de 1F (second hand) si trebuie sa-l incarc pentru a-l putea folosi, dar nu stiu ce valoare ar trebui sa aiba rezistenta? Link spre comentariu
djdansmart Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Pai ar trebui sa aiba el circuit de incarcare inclus..oricum cativa zeci de ohmi (50-100) daca vrei sa il incarci tu separat! Incearca de la 100 ohmi in jos..nu ai ce sa defectezi.. Link spre comentariu
JARRELL Postat Februarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2011 Fiind second hand nu mi-a fost livrata si rezistenta, de asta am intrebat, intre timp am gasit si o schema pe net ( cea atasata) si se pare ca trebuie de 1k. Condensatorul are si a 3-a borna ptr remote, banuiesc ca ptr incarcare nu este necesar sa conectez si la aceasta ceva!? Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 remote-ul este pentru voltmetrueu incarcam condensatorul cu un bec de plafoniera (sau pozitie) de 5w pus in serie cu firul de plus...cand se stingea becul condensatorul era incarcat Link spre comentariu
JARRELL Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Cu becul de plafoniera l-am incarcat si eu si merge ok, mersi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum