Vizitator alinhiemesch Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 va rog daca stie cineva o scema sau o modalitate de a receptiona semnal 3 g intr-o zona care nu are semnal 3 g pentru stik usb...ma refer o antena bidirectionala sau unidirectionala(download) va rog mult de tot Link spre comentariu
ionionel Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Se poate rezolva în unele cazuri şi fără antena 3G. Dacă îmi ziceţi localitatea unde spuneţi că nu aveţi semnal vă dau o alternativă,ca să rezolvaţi să vă meargă internetul. Link spre comentariu
Vizitator alinhiemesch Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 judetul brasov sat mesendorf la aprox 100km de brasov:P Link spre comentariu
ionionel Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Pentru O.R.A.N.G.E- nu ai nici o şansă.Dar dacă ai stick de la V.o.d.a.f.o.n.e. stai foarte aproape de geam.Bagă stickul în spatele computerului(dacă ai unde în spate)la cîţiva cm de un geam. Şi contează foarte mult cum faci setările din progrămelul în care îţi indică semnalul.Totuşi ar trebui să ai măcar o linie sau două pt.3G deoarece la meşendorf ai viteză de 7,2Mb/s în afara clădirilor.Iar în clădiri ar trebui să ai zeci de Kb/s dacă setezi corespunzător din programul instalat de pe stick. Link spre comentariu
Vizitator alinhiemesch Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 ok multumesc! cum sa pun problema..am internet de la digi....are retea umts...care promite viteze de pana la 2 mb/s si aici vine dar-ul ...are viteza de down pana la 380 kb/s dar la down real are max 40kb/s ,adica impartit la 8 ..am inteles dar asta nu inteleg eu ..daca reteaua e umts ..si am semnal ..de ce nu depaseste 380 kb/s(in soft) ??? mai mult ca sigur este restrictie de la isp ...mi se pare o mare magarie...vodafone-ul are 3g aici si merge struna ..mai bn ca romtelecomul prin cablu ... fraate hotii la nivel ..maaareeee app ms pentru sugestii ..in plus am confectionat un prelungitor de 5 m cu cablu de retea si am semnal 5/5 ...viteza nu depaseste 380kb/s Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Cablu USB mai e si ecranat,mai ales la 5m Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum