Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statia akai am 37

Vizitator adyptg

Postări Recomandate

Vizitator adyptg

salutare. sun putin nou pe aici si o sa incerc sa explic cat mai bine. am achizitionat de curand o statia akai am-37 si o pereche de boxe vlliodor tt-15(made in china stiu;))) . ele se aud super si ma gandeam daca as mai putea sa mai cumpar o pereche sa leg 4 boxe. am observat ca in spatele statiei sunt mai multe locuri pentru a lega boxe . statia are un fata 2 butoane system A pe care o folosesc acum si system B pe care ma gandeam ca se mai poate pune inca 2. ce ziceti am vreo sansa?:d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• gabiferaru

1

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Etajul final se alimenteaza la +/-51V si are o singura pereche de finali. Cite doua incinte de 8 ohmi montate in paralel pe fiecare canal ar insemna ca amplificatorul sa debiteze pe o sarccina de 4 ohmi... Poti utiliza doua incinte de 8 ohmi sau patru incinte de 16 ohmi.

Link spre comentariu

boxele actuale au 4 ohm

Pe 4 ohmi asculta la volum moderat si monitorizeaza temperatura amplificatorului. Daca merge prea fierbinte, micsoreaza volumul. La tensiunea aia de alimentare, pe o sarccina de 4 ohmi ar debita 2 x 200W (!!!) ceea ce este enorm pentru o singura pereche de tranzistori finali si pentru puterea alimentarii existenta in amplificator.
Link spre comentariu

Mai e o chestie, boxele sînt de cîrciumă, ampliful e de casă şi e păcat de el să-l chinui, prevăd că nu va avea viaţă lungă.Ai 2 variante: ori schimbi ampliful cu unul de putere, ori schimbi boxele cu unele de calitate şi neapărat pe 8 Ohmi.Chiar dacă scrie pe spate că suportă şi boxe de 4 Ohmi, realitatea e alta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări