Vizitator adyptg Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 salutare. sun putin nou pe aici si o sa incerc sa explic cat mai bine. am achizitionat de curand o statia akai am-37 si o pereche de boxe vlliodor tt-15(made in china stiu;))) . ele se aud super si ma gandeam daca as mai putea sa mai cumpar o pereche sa leg 4 boxe. am observat ca in spatele statiei sunt mai multe locuri pentru a lega boxe . statia are un fata 2 butoane system A pe care o folosesc acum si system B pe care ma gandeam ca se mai poate pune inca 2. ce ziceti am vreo sansa? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Da. Cu conditia ca fiecare boxa sa aiba minim 8 ohmi. Link spre comentariu
Vizitator adyptg Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 ar fi o mica problema boxele actuale au 4 ohmce ar putea sa insemne A,B(4-16ohm)A+B(8-16ohm) Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Etajul final se alimenteaza la +/-51V si are o singura pereche de finali. Cite doua incinte de 8 ohmi montate in paralel pe fiecare canal ar insemna ca amplificatorul sa debiteze pe o sarccina de 4 ohmi... Poti utiliza doua incinte de 8 ohmi sau patru incinte de 16 ohmi. Link spre comentariu
Vizitator adyptg Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 ok am inteles multumesc de informatii:D Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 boxele actuale au 4 ohmPe 4 ohmi asculta la volum moderat si monitorizeaza temperatura amplificatorului. Daca merge prea fierbinte, micsoreaza volumul. La tensiunea aia de alimentare, pe o sarccina de 4 ohmi ar debita 2 x 200W (!!!) ceea ce este enorm pentru o singura pereche de tranzistori finali si pentru puterea alimentarii existenta in amplificator. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Mai e o chestie, boxele sînt de cîrciumă, ampliful e de casă şi e păcat de el să-l chinui, prevăd că nu va avea viaţă lungă.Ai 2 variante: ori schimbi ampliful cu unul de putere, ori schimbi boxele cu unele de calitate şi neapărat pe 8 Ohmi.Chiar dacă scrie pe spate că suportă şi boxe de 4 Ohmi, realitatea e alta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum