Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor contracost programare ATMEGA16

Vizitator Electr01k

Postări Recomandate

Vizitator Electr01k

Salutare . As avea si eu nevoie de un bun cunoscator in programarea microcontrolerelor ATmega16 sa-mi realizeze un program care sa citeasca valoarea masurata de la un senzor de presiune tip mpx2010Dp si sa o afiseze prin cale seriala in HyperTerminal sau alt program asemanator , contracost bineinteles.

Valoarea presiunii trebuie convertita in metri astfel incat sa se poata citi adancimea apei.Din pacate nu am cunostinte de programare suficiente si pe langa asta sunt in mare criza de timp pentru realizarea codului sursa ce trebuie incarcat pe microcontroler.

Iesirea senzorului de presiune este amplificata pentru a putea obtine tensiune intre 0 si 5 V , care este si tensiunea maxima ce poate fi suportata pe pinul de referinta al microcontrolerului.Eu va trebui sa simulez practic un senzor imersat , prin folosirea unei seringi cu care sa imping aer intr-una din intrarile senzorului pentru a crea situatia unei coloane de apa deasupra senzorului .

Pentru cei care sunt dispusi sa ma ajute va stau la dispozitie aici pe forum sau pe messenger la adresa [email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări