rvrazvan Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Am gasit un radio in targ si l-am cumparat. Nu o sa il restaurez dar vreau sa utilizez transformatoarele pentru o statie pe lampi, DAR sunt derutat. Transformatorul de putere nu are nici mai mult nici mai putin de 10 fire. 2 sunt pentru filamente si mai raman restul de 8. 2 galbene, 2 verzi si 2 negre pe o parte iar pe cealalta parte 1 galben si 1 negrul(care este masa banuiesc). Aparatul se alimenta la 110/120/220...dar tot sunt prea multe fire. Link spre comentariu
rvrazvan Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Apropo. Restul componentelor sunt donabile....deci daca aveti nevoie nu ezitati Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Uita-te pe schema si vezi ca trafo de alimentare are multe fire. Identifica-le. Link spre comentariu
rvrazvan Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Multumesc mult Link spre comentariu
nicolaus Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Mai da si alte detalii despre proiectul tau:va fi stereo,ce dif-uri folosesti etc. Link spre comentariu
rvrazvan Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 stereo stereo. Difuzoarele o sa fie tang band-uri full range dar o sa vina mai tarziu. (w5-1611 - sunt disponibile la noi si sunt destul de apreciate). Mai iau in calcul si difuzoarele monacor...care iar sunt disponibile pe la noi. Tuburile finale sunt 6p14p. Schema cred ca o sa fie asta http://www.tubeaudio.8m.com/RH84/rh84.html (este destul de laudata...dar o sa folosesc rectificare cu diode nu cu tuburi). Momentan astept sa strang toate partile componente si sa termin sesiunea ). A si probabil o sa adaug un intrarupator in schema ca sa modific modul de operare al tubului final din pentoda in trioda. Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Pentru stereo mai ai nevoie de inca un trafo iesire. Asa ca mai fa rost de inca un DARCLEE Link spre comentariu
rvrazvan Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Pentru stereo mai ai nevoie de inca un trafo iesire. Asa ca mai fa rost de inca un DARCLEE:P evident. Daca nu reusesc sa fac rost de inca unul la fel macar am cu ce experimenta pana ma hotarasc sa fac rost de niste transformatoare mai serioase. Speram sa pot sa folosesc transformatorul de alimentare in schema finala dar 266 de volti nu o sa ajunga . Ramane de vazut Link spre comentariu
nicolaus Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Final stereo alimentat de la un singur traf de la Darclee? :bataieP.S.:Am un Darclee de vanzare/schimb Detalii pe pm,sper sa nu faci off-topic.Ai grija,tensiunea redresata de dupa diode cu siliciu este mai mare decat cea de dupa tuburi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum