Silviu26 Postat Noiembrie 1, 2005 Partajează Postat Noiembrie 1, 2005 salut, am niste incinte de 21 de litri , inchise.....de la un magnetofon .ce dif de la visaton s-ar potrivi ( 20 cm ) preferabil sa urce pana in 4khzbuget de liceean.......3-40 ron / bucatamultumescla tweeter din pacate am o chinezarie 9 jm104 si ca amplificator folosesc un saba vs 100 k Link spre comentariu
cristimm Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 Nu vreau sa te dezamagesc dar cu 40 RON abia iei cel mai ieftin tweeter visaton. Link spre comentariu
Silviu26 Postat Noiembrie 2, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 ok am inteles :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: atunci ar merge pusa chinezaria 200 lpp de la kon??sau mai bine strang bani si imi iau un T200 sau un W200 de la visaton ( cca 20 euro bucata ) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 nu cred ca ai citit bine pe unde ai citit tu ...... un W200 SC 8 ohm de la Visaton costa 249 RON - adica 2.5 milioane http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=63 Vasile vinde asa ceva Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 dacă e cutie închisă, poţi să pui orice, mai ales că e cutie de fabrică conceput pt. difuzorul respectiv, fiindcă 90 la sută că o să sune prost (fără bas puternic, de exemplu...) Trebuie un difuzor care să fie cît de cît compatibil cu cutia respectivă (de compresie), adică suspensia foarte moale, membrană rigidă. eu nu cunosc difurile de la kon, dar găseşti alţi prin forum care te pot ajuta Link spre comentariu
Silviu26 Postat Noiembrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2005 multumesc pt sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum