Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ta8229k

Postări Recomandate

Buna ziua.Am un cd player cu amplificare si radio pe el(HCM Royal cdr-4010) si are pe partea de amplificare un ta8229k.Ce pot pune in locul lui sa imi scoata si mie ceva mai tare.Acest TA8229k am vazut ca scoate 2x2.5W.slab.Multumesc astept.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adi Florin

7

• remus68

4

• bogdicy

2

• FLORIN IORDACHE

2

Salut ! TA8229K = TA8248K .Succes !

Au aceeasi putere de iesire,daca vreti mai tare === amplificator si.....boxe mai mari!!Dupa constructia(cablaj) parti finale audio din aparat,nu aveti ce pune sa mearga mai tare!
Link spre comentariu

Pentru o putere mai mare de iesire va trebui un alt etaj amplificator audio, o tensiune mai mare de alimentare (de la un etaj de alimentare mai puternic), adaptarea gainului amplificatorului in functie de nivelul semnalului existenta in aparat.Renunta la aceasta idee inainte de a distruge definitiv aparatul.

Link spre comentariu

Da remus68, am citit tot. Sa spun din nou ce vreau...Caut un circuit TA8229K. La magazinul indicat de tine remus68 se gaseste TA8229P. Intrebarea mea e care e diferenta intre ele? Niciun datasheet nu a reusit sa ma lamureasca. Poate imi scapa ceva...

Link spre comentariu

unde gasesc in Bucuresti acest circuit TA8248K? Sau un echivalent al lui?

TA8229K Costa 4 lei + tva - adresa o aveti in mp. Succes!V-am dato de ieri adresa,nu ati citit mp-ul??
Link spre comentariu

Florin Iordache am citit ieri mesajul de la tine. Multumesc. Incercam sa aflu care e diferenta intre P si K fiindca varianta P se gaseste la magazinul indicat de remus68 la care era posibil sa ajung mai repede decat la cel indicat de tine. O sa vad ce fac pana la urma. O sa va tin la curent cu ce iese. Multumesc tuturor. :)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări