Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa grafica nvidia GeForce 8600 GT

mercenarx

Postări Recomandate

stie cineva de unde procur un cooler pentru placa video din titlu? , fiindca cel al placii a inceput sa se miste foarte greu (gripat)sau daca are cineva de vanzare , si la ce pret.multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

4

• lorik199

2

• costyy86

1

Top autori în acest subiect

de ce nu-l repari pe cel actual?

mi-e teama ca daca-l gresez (reconditionez) ,in timp, va incepe sa mearga iaraasi greu, si daca se arde proccesorul video, adio placaideea e ca un cooler e mult mai ieftin... :limb:
Link spre comentariu

de ce nu-l repari pe cel actual?

mi-e teama ca daca-l gresez (reconditionez) ,in timp, va incepe sa mearga iaraasi greu, si daca se arde proccesorul video, adio placaideea e ca un cooler e mult mai ieftin... :limb:
Link spre comentariu

desfal cu grija, fa-i o baie cu simt de raspundere in alcool izopropilic, pune-i 1 picatura de ulei pe ax si pune-l la loc pe placan-are de ce nu merge, iar nou extrem de slabe sanse si SH n-ai garantia ca e mai bun

Link spre comentariu

nou si bun ajunge aproape de pretul placi tale,asa poti lua unul, dar care u prea te multumeste, mai simplu cumperi un ventilator de 60mm si il montezi peste coolerul placi si il legi direct la sursa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări