Vizitator danutzkvl Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 am un monitor ASUS de 1 an de zile si de vreo 2 saptamani mi se vede monitorul intro tenta albastra asa.....prima data knd sa vazut asa ..am miscat cablurile din spate de la unitate si si'a revenit...dupa cateva zile iar se vedea intro tenta albastra si dupa cateva ore sia revenit si acum de vreo 2 3 zile se vede asa..am miscat cablurile nmk .....dak ma poate ajuta si pe mine cineva.... Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 schimba cablul video dintre placa video si monitor (vga / dvi), si eu patesc acelasi lucru dar la mine se vede mai spre magenta, lenea ma ajuta mereu sa fixez cablul intr-o pozitie convenabila mufa de pe placa digitala nu prea are cum sa fie, astea se dezlipesc foarte greu spre deloc. Link spre comentariu
Vizitator danutzkvl Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 dar care este acel cablu ? este acel cablu kre se infilieteaza ? sau celalalt ? Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 acesta este un cablu VGA tata - tata sau daca e dvi mufa arata asa: Link spre comentariu
Vizitator danutzkvl Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 la asta ma gandeam si eu ....ms frumos Link spre comentariu
Vizitator nasul Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Mufa poate are un pin rupt, sau nu mufa nu este insurubata bine in placa video. Oricum ideea ii ca nu se face conexiune... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum