nicubibanul Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 am un amplif. dragster la care sa dus alimentarea si vrea sa recuperez finali pe ei scrie unu din ei este KO243SI DEDESUPT 22P10si nu stiu ce fel de tr. sunt nu gasesc pe google nimic Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 puneti poze lizibile cu infractorul si incercam sa va ajutam... Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 am un amplif de masina dragster la care sa dus alimentarea,vreau sa recuperez finali nu stiu exact ce sunt pe ei scrie KO243/22P10 SI KO305/33N10 nu gasesc pe google nici o schema cu ei ma poate ajuta cineva Banuiesc ca este vorba de acesti tranzistori:http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... _F085.html http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... N10FI.html Link spre comentariu
nicubibanul Postat Februarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2011 pe astia iam gasit si eu dar se pot folosi ca finali amplif Link spre comentariu
Vizitator ady88reli Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 este vreo diferenta intre 2sc5200 si 2sc5200-TOS ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Buna seara ! Nu este nici o diferenta,puteti ca sa-l puneti.Tos inseamna ca e fabricat de toshiba si are girul calitatiiSucces ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Tos inseamna ca e fabricat de toshiba si are girul calitatii...!dupa aceasta logica , si zaharul tos pe care-l trintim in cafea sau in ceai are girul calitatii , ca doar e facut de firma toshiba , nu-i asa...? Link spre comentariu
Vizitator ady88reli Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 ok, multumesc frumos dumnul FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum