cosmos Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Salut! Cum pot sa fac sa apara iconitele pe desktop fara dreptunghiurile de culoare albastra , adica sa ramana numai iconita si scrisul?Asa au aparut dupa ce am vrut sa copiez o imagine dintr-un document word office pe desktop si am bifat OK la ceva cu active desktop . Am facut cam tot ce am gasit pe net dar nu a mers.Adaug si poza cu mesajul unde am dat yes Link spre comentariu
Myhayxx Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 click dreapta/Arrange icons by si debifezi lock web items on desktopsucces! Link spre comentariu
cosmos Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 am zis ca am facut cam tot ce am gasit pe net printrecare si asta si nici un rezultat .Pana la urma am facut un backup si am rezolvat problema. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Incearca sa folosesti TweakUI, daca nu ma insel avea aceasta optiune. Link spre comentariu
Vizitator madi Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Start - Settings--Control Panel- System- Advanced si la Performance intra in setari si bifeaza Let Windows choose what's best for my computer . Aveai bifata optiunea 3. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum