Administratori Badman Postat Septembrie 1, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Eu am iphone4 si exact ce ai zis si tu mai sus se intampla Link spre comentariu
apollo11 Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Alti colegi imi spun ca muzica romaneasca trebuie sa poti cumpara, odata ce e disponibila in itunes pe Romania. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 1, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 1, 2011 nici macar cont nu-ti poti face pe itunes sa descarci aplicatii free daca ai card de Romanika, ca sa-mi fac cont a trebui sa fentez sistemul lor ca altfel iar imi cereau sa le trimit pe fax datele cardului.Bine ca vand de se caca pe ei iphoneu-ri de cacat in romania dar suport ciuciu Link spre comentariu
apollo11 Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Colegii mei n-au avut parte de asemenea tratamente. La ce banca ai card? Mi se pare extrem de suspect sa-ti ceara chiar Apple datele cardului in felul asta. In fine, am gasit asta pe net, se pare ca n-avem inca un iTunes Store in Romania. Exista o petitie online, insa nu cred c-o va lua cineva in seama. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 1, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Fa-ti un cont pe itunes si selecteaza romania si vei vedea ca nu poti sa faci contul Link spre comentariu
apollo11 Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Imi imaginez ca nu voi putea, pentru ca nu exista serviciul iTunes Store Romania.Ce nu inteleg, e cum ti-a cerut Apple faxul cu datele cardului... si pentru ce, daca nu exista serviciul.Sa zicem ca vrei neaparat sa fii 100% legit, le trimiti faxul, si atunci ce?Iti ofera acces - in care varianta de iTunes?A incercat un coleg, azi, sa-si faca un cont pe Napster, nici ei nu au asa ceva, ptr tara asta din lumea a III-a. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 1, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Nu mai am pdf-ul ala sa ti-l arat. De tot cacatul este ca jeguri de iphone4 vand in romania iar cont ca sa descarci aplicatii GRATUITE nu poti sa-ti faci, nu imi mai cumpar un produs facut de retardatii aia de acuma incolo nici sa ma omori. Link spre comentariu
apollo11 Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Aplicatii gratuite, alea trebuie sa se poata instala, am sa verific inca o data chestia asta maine, deocamdata am ramas singur in firma. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 1, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 1, 2011 ca sa le poti instala trebuie sa ai contContul daca esti din romanika nu-l poti face decat trisand Link spre comentariu
apollo11 Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Doua vesti bune: 1. Primul album Whispering Woods, "Fairy Woods", a fost lansat oficial azi si poate fi cumparat in format mp3 320kbs de aici. Bineinteles se pot cumpara si piesele individual. 2. Albumul va fi lansat si pe alte platforme (iTunes etc), date mai exacte veti gasi pe site-ul lor la rubrica "Discography". Insa a doua veste buna e de fapt deschiderea iTunes Romania (vedeti aici "Magazinul de muzica numarul unu in lume e acum deschis"). @Vasile: un coleg posesor de iPhone 4 mi-a confirmat ca functioneaza. Auditie placuta! :supz: Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 30, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Sa-mi zica atunci si mie cum a facut ca eu nu am reusit sa cumpar nimic de la retardatii aia Link spre comentariu
apollo11 Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Sa-mi zica atunci si mie cum a facut ca eu nu am reusit sa cumpar nimic de la retardatii aiaDe unde ai cumparat telefonul? Link spre comentariu
Cristiano Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 http://economie.hotnews.ro/stiri-it-102 ... omania.htm Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 3, 2011 Administratori Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Sa-mi zica atunci si mie cum a facut ca eu nu am reusit sa cumpar nimic de la retardatii aiaDe unde ai cumparat telefonul?De la Flanco din Unirea Link spre comentariu
apollo11 Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 De la Flanco din UnireaDeci de la un distribuitor autorizat. N-am idee cum se poate sa fie asa greu, toti cei cu care am vorbit, n-au avut probleme, si suportul de la Apple e de obicei mai prietenos.Intre timp, a aparut albumul si pe itunes romania. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum