Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pre-heater

Kytan666

Postări Recomandate

vreau sa fac un pre-heater , pentru operatiuni de reflow. cine a mai lucrat cu asa ceva ? ce se foloseste? merita facut in regim diy ? ce recomandati? am gasit mult prea multe variante si constructii pe net si de asta asi vrea niste recomandari de la cine a facut / lucrat cu asa ceva ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

1

• djdansmart

1

• joeoancea

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ideal era unu cu IR..eu o sa imi iau cat de curand o statie IR care are si aer cald..si letcon si preheater! Depinde cat te ajunge sa faci unul..de multe ori pretul constructiei depaseste pretul de achizitie a unuia gata facut!

Link spre comentariu

eu am lucrat cu un Gordak, te ajuta. Ca idee, sa il faci diy , gandeste-te la un resou electric, dinala cu nichelina. E acelasi principiu, ca sa il faci reglabil poti varia tensiunea de alimentare, cu un intrerupator electric cu variatie.Asta grosier, daca vrei ceva mai mishto, poti sa ii faci ceva reactie cu senzor de temperatura... etc. sunt multe variatii pe tema asta, ar merita discutate. Gordak-ul nu mia stiu cat costa... Cateva milioane. 2-3 cred.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări