Mikrosha Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Puteai să dai un search înainte. Poate chiar ar trebui unite topicurile.Am proiectat şi comentat o schemă simplă cu un tub similar aici:viewtopic.php?f=28&t=77456 Link spre comentariu
alexmirica Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Multumesc, am cautat nitel dar nu gasisem! Topicul poate fi unit, rog moderatorii sa faca acest lucru! Link spre comentariu
Adrian Biruescu Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 Am facut si eu recent acest amplificator, sunt multumit de rezultate, atasez cateva imagini si cu ocazia asta multumesc pentru schema, functioneaza foarte bine, un raspuns in frecvente foarte bun Link spre comentariu
Mikrosha Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 După schema mea? Mă simt onorat și mă bucur că ți-a fost de folos. Elegant lucrat, Imi place. :D Link spre comentariu
Adrian Biruescu Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Multumesc, da, e aceeasi schema ...pcb-ul l-am realizat eu prin metoda foto, folosind programul Sprint Layout; de functionat nu a vrut din prima, am facut niste greseli care s-au corectat ulterior, la placa din imagini. Mai am un zgomot de la sursa de 35V, care e in comutatie, una folosita la o imprimanta HP. Probabil o voi inlocui cu una clasica, in rest, functioneaza excelent. Am probat pe 2 perechi de casti, volumul e suficient incat sa nu ascult la maxim, multumesc inca o data pt schema Link spre comentariu
Mikrosha Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 (editat) Ce sursă folosești? Ce fel de zgomot introduce? Țiue, fâșâie? Poate e o buclă de masă, sau chiar poate sursa e instabilă, și o poți rezolva. LE: Scuze acum am citit, imprimantă HP. Posibil să meargă într-un hiccup mode fiind sarcina prea mică. Editat Mai 28, 2019 de Mikrosha Link spre comentariu
Adrian Biruescu Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Dupa ce schimb sursa cu una clasica voi face acele masuratori si le voi posta aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum