costel32 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Am un monitor LG diagonala 45 cm de prin 95 tip CRT care are in timpul functionari are un sfarait (descarcari de FIT banuiesc).Am inteles ca trebuie curatat locul cu pricina cu alcool izopropilic sau alcool tehnic.Daca dupa operatiunea asta defectul persista ce trebuie facut? Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Pe imagine se vede ceva cand sfaraie? Dupa curatare cu alcool, se face o inspectie vizuala a zonei liniilor (trafo,circ.deflexie) in cautarea unor lipituri slabe(foarte probabile ,la varsta monitorului). Daca nu sunt sau daca se refac lipiturile si tot sfaraie, atunci ar trebui inlocuit trafo linii. Problema ar fi gasirea acestuia, cum am mai spus, dupa atatia ani. Link spre comentariu
costel32 Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 Imaginea este perfecta.Ce sa fie? Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Verifica lipiturile !!! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Am un monitor LG diagonala 45 cm de prin 95 tip CRT care are in timpul functionari are un sfarait (descarcari de FIT banuiesc).Am inteles ca trebuie curatat locul cu pricina cu alcool izopropilic sau alcool tehnic.Daca dupa operatiunea asta defectul persista ce trebuie facut?Ar trebui delimitat daca sunt descarcari de FIT sau oscilatie vreunei bobine sau chiar a trafului.In general sfaraitul de FIT se cam vede pe intuneric. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum