Sharky Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Auleo.Credeam ca am scapat de prostiile astea.MArele inginer s-a mutat pe forumul lui si isi vede de treaba lui sporind coletia de abureli si prostii. Inscrie-te acolo si provoaca-l la discutii, daca vrei sa simti cu adevarat ca iti pierzi vremea.Nu il mai invoca ca inafara de reclama si cu informatii la nivel de incepator nu contribuie, nici aici, nici macar la el in ograda.E cel mult amuzant si atat.Omului de rand nu ii pasa de ce componente foloseste firma x sau ce vanzari are firma Y.LE pasa comerciantilor. Acesta nu e un forum de comert, e un forum de electronica.Utilizatorul de aici vrea informatie utila despre orice produs, indiferent de firma.Prin informatie utila se intelege: parametri, grafice, moduril de utilizare, proiecte, recomandari, experiente.Pe scurt, ce poate face si ce nu poate face, la ce e bun si la ce nu e bun un difuzor/boxa/amplif etc.Restul sunt detalii care se pot discuta la sectiunea bodega, dar nu la o sectiunea despre cum se construiesc boxele.DAca tot te-ai inscris si vrei sa impartasesti ceva cu noi ai putea sa ne prezinti detalii despre sistemele detinute.MA refer la detalii care nu le poti vedea pe net si pe care unii intre noi le-am putea gasi utile.AStept sa vina CBI sa faca curat. Link spre comentariu
Vizitator fl0rin3lul Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Auleo.Credeam ca am scapat de prostiile astea.MArele inginer s-a mutat pe forumul lui si isi vede de treaba lui sporind coletia de abureli si prostii. Inscrie-te acolo si provoaca-l la discutii, daca vrei sa simti cu adevarat ca iti pierzi vremea.Nu il mai invoca ca inafara de reclama si cu informatii la nivel de incepator nu contribuie, nici aici, nici macar la el in ograda.E cel mult amuzant si atat.Omului de rand nu ii pasa de ce componente foloseste firma x sau ce vanzari are firma Y.LE pasa comerciantilor. Acesta nu e un forum de comert, e un forum de electronica.Utilizatorul de aici vrea informatie utila despre orice produs, indiferent de firma.Prin informatie utila se intelege: parametri, grafice, moduril de utilizare, proiecte, recomandari, experiente.Pe scurt, ce poate face si ce nu poate face, la ce e bun si la ce nu e bun un difuzor/boxa/amplif etc.Restul sunt detalii care se pot discuta la sectiunea bodega, dar nu la o sectiunea despre cum se construiesc boxele.AStept sa vina CBI sa faca curat.Imi cer scuze , nu am putut sa ma abtin , rog un moderator sa stearga ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum