Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare ciare

Vizitator remus2daniel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

20

• CBI

17

• VTP

14

• Mircea Bartic

11

Top autori în acest subiect

Vizitator remus2daniel

multumesc toader dar m-am exprimat eu gresit caut difuzorul asta http://oem.ciare.com/en/297/359/prodotti.php ,am cumparat 2 bucati de la music e store in ianuarie 2010 dar din pacate nu mai aduc difuzoare iar eu vreau sa mai achizitionez inca 6 daca are cineva idee de unde as putea comanda asa ceva ii raman dator ps difuzorul este un monstru sau daca puteti sa imi recomandati ceva asemanator.........

Link spre comentariu

Dnul Silviu Vatafu stiu ca e unic importator ptr Ciare.Suna-i si o sa te lamureasca, probabil.Nu cred ca aduc doar ce e pe site.E doar orientativ.Cum ti se pare calitatea dif profesionale de la ei?Eu am hi-fi de la ei si sunt foarte multumit.Sper sa nu fie luata de reclama mascata.E pe fata, nu mascata. :rade:

Link spre comentariu
Vizitator remus2daniel

tocmai de aia am si intrebat de unde pot cumpara difuzoare ciare pt ca sunt superioare multor marci bune si acum am rugamintea sa nu apara cineva care sa imi recomande P AUDIO.......... astea sunt bune si ii multumeste pe fericitii posesori de behringer

Link spre comentariu
Vizitator remus2daniel

nu vreau sa discreditez p audio sau sa iti scada tie vanzarile dar intotdeauna calitatea a costat dif p audio sunt niste difuzoare ieftine chiar acum am o sonorizare cu astfel de boxe si nu ma incanta deloc cat despre partea cu vanitul cineva...................mereu se gaseste cineva sa spuna ca toate firmele mari ce produc boxe folosesc dif p audio sa fin seriosi.............. :speriat

Link spre comentariu

O fi fost spamuit si el pe messenger ca a sosit importul selenium si a refulat aici. :nas: Anyway, de pe site-ul ala imi dau seama ca exista aburici si mai mari:Difuzor audio medie Ciare Pret:48.00 EUROModel:6,38 MR3Telefon : Da difuzorul se vinde cu doua numere de telefon, o fi dual-sim.Probabil media cea mai buna construita vreodata. Ciare sinonim al calitatii asa cum multi cunosc ei produc pentru Meyer-Sound usa Nr1 in World.Sau mai tare:"Ciare hw 204 unul dintre cele mai perfecte difuzoare care se preteaza la un sunet hi-fi de exceptie. Se livreaza impreuna cu schita originala de constructie. Incinta ca de altfel toate difuzoarele Ciare."

Link spre comentariu
Vizitator remus2daniel

chiar nu ma intereseaza afacerea voastra si nici ce import aveti voi acum doar sa imi cumpar difuzoarele dorite si am adus vb de p audio pt ca una doua este laudat pe nedrept parerea mea(maine - poimaine aud ca dynacord sau jbl au dif -p audio), boxele pe care le am echipate cu difurile voastre de 15'' suna muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai prost decat altele echipate cu ciare de 12''in fine puteti sa va agitati cat vreti asta e parerea mea si nu o schimba nimeni . pt cineva care merge la botezuri cu un laptop si 2 boxe fara sa vrea sa faca investitie prea mare sunt ok in rest............

Link spre comentariu

Nu stiti, preturile la Ciare din linkul ce am pus sant cu TVA?Ma mira unele preturi, mai mici ca la Ciare pe site.De ex:HM 500 e 52 EU iar pe site la Ciare e 68.Sharky, daca te indoiesti de calitatea difurilor Ciare, vorbeste cu Dnul VTP.Are ceva pe trei cai cred ca interesante.

Link spre comentariu

Nu ma indoiesc de calitatea lor, mai ales ca nu vorbesc despre ceva ce nu am vazut. Din auzite am inteles ca sunt bune, si nici nu costa exagerat de mult.Eu faceam un pic misto de site-ul de prezentare, si atat.

Link spre comentariu
Vizitator remus2daniel

asta mi s-a parut si mie aiurea anul trecut am luat 2 12.00w1 cu 150 euro bucata acum costa 230..........italieni am experienta in preturile lor deoarece detin o lancia delta integrale asa ca...........apropo si aia fuge de rupe fata de un bmw :da

Link spre comentariu

Nu pot sa blamez P-audio ptr ca imi plac Ciare, caci am un VTP cu BM8CXA si e ok, chiar bun sub aspectul pret performanta, suna mai placut pe bass ca Fostex FE206 in acelasi VTP.Amandoua sant firme serioase, parerea mea.Sharky ne poate povesti de varianta coaxiala de 12, caruia n-am avut curaj sa-i fac cutie din motive de spatiu si WAF.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări