Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

automatizare draperie

Vizitator alin18grecu

Postări Recomandate

Vizitator alin18grecu

Salut! Am montat la draperie un motoras de imprimanta de 6 V si am facut un sistem de prindere astfel incat sa-mi traga draperia intr-un sens si-n altul de la un comutator pe fir.

As dori sa pun atasat la motoras o automatizare cu telecomanda. M-am uitat pe net si am gasit ceva asemanator cerintelor mele aici (...mivar0m... in caz ca nu apare scris..e o Telecomanda+receptor 2 canale):

http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... jhi8p7mmo0

As fi avut nevoie de un sfat de la cineva, pe ce alt site sa gasesc asa ceva...deoarece aici scrie lipsa stoc.. :(

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• remus68

1

• 1 lună mai târziu...
Vizitator buiecg

Mai trebuie un senzor in fiecare capat (senzor de cap de cursa) pentru a opri motorul cand se ajunge intr-un capat sau altul. Astfel doar apesi scurt pe butonul de dreapta sau stanga pe telecomanda si nu te mai intereseaza in rest. Se trage singura, se opreste singura ! Un astfel de senzor poate fi scos dintr-un ventilator brushless de calculator si pe traseu, la cap de cursa, sa se intalneasca cu un mic magnet. :da Si mai poti face ceva...Sa ii pui o actionare de ceas desteptator, sa se traga singura la o ora prestabilita !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări