ronyku Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Daca cineva ma poate ajutacaut o pompa de presiune pentru un expresor de cafea Krups cea prezenta am gasito intreruptaDatele pompeiPHOENIX-50 B2P220-240V-50HzCL.H Tf 35 grade C 53W 1.5MPaatasez si o foto Link spre comentariu
ronyku Postat Februarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2011 Alarma falsaNu este intrerupta. Ce ma dus in eroare a fost faptul ca la masuratoarea cu ohmetrul a dat 4 Mohmma face sa cred ca mai are ceva serie cu bobina Ar fi interesant de aflat Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Mai exista o dioda in serie cu alimentarea bobinei care este integrata in plastic.Pompa de fapt este in piesa aceea de plastic aflata in continuarea bobinei si funtioneaza pe principiul vibratiilor la fel ca un pistol electric de vopsit.Dioda e necesara in circuit ca sa mareasca efectul vibrator. Link spre comentariu
ronyku Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 din pacate cea pe care am intalnito eu nu are marcat nimic pe carcasa bobinei daca avea asa ceva as fi tinut cont de la iceput in serie cu bobina are o siguranta termica pe care am gasito intrerupta dupa care am probat bobina direct la 220V. Asa mi-am dat seama ca in carcasa mai are ceva serie cu bobina Am montato in aparat si functioneaza multe multumiri IGBT 1971 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum