Mikrosha Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Salutare. Am de facut un proiect cu PIC18F4455 care sa comunice cu PC-ul prin USB. Cred ca cel mai simplu ar fi un port serial emulat prin USB. Nu-s paralel cu PIC-ul, am mai lucrat cu perifericele lui dar niciodata cu interfata USB. Aici ma pierd. Poate cineva care a mai lucrat cu interfata USB sa ma indrume? De unde sa-ncep? Ceva de citit? Niste exemple? Multumesc.(nu ma intereseaza cu FT232 sau alte incroshpeli de genu asta) Link spre comentariu
25L91N11 Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Salut,Vezi poate te ajuta PDF-ul din attach.Succes Link spre comentariu
Eugen_B Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Descarca Application libraries de la microchip (de aici), contine USB Framework-ul pentru utilizarea rapida a modulului USB, plus niste proiecte sample pentru ce poti face cu el ( cred ca exista ceva genul port serial pe USB , ce ai tu nevoie , deja facut , cred ca se numeste "USB Device - CDC - Serial Emulator") Eu am lucrat un pic cu USB cu comunicatie prin sub-protocolul HID, asa nu aveam nevoie sa bag driver la device, il recunostea ca generic HID device, dar trebuia sa comunic cu ajutorul unei aplicatii. Link spre comentariu
Mikrosha Postat Februarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2011 Cautand ce soft foloseste pdf-ul din attach, am observat ca sursele sint inpirate (sau identice) cu niste surse din Application Libraries.Eugen, am downloadat Application Libraries. Pentru ce compilator is facute? Am incercat in Mplab cu BoostC, C18, HiTech C, si toate dau eroare la compilare! Ce ar trebui sa folosesc?LE: C18, am gasit. Incerc sa-mi dau seama de ce nu compileaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum