Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent buf405a

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lbestboy

6

• misuraelectronic

3

• FLORIN IORDACHE

2

• Rudi1982

2

Top autori în acest subiect

nope...trebuie tranzistoare cu fall time foarte mic...maxim 0,1 microsecunde...! but12 af este puturos din acest punct de vedere si este si slab ca putere--- are doar 23w in loc de 80w ai buf-ului ---..! va recomand sa montati tranzistoare cu capsula mare , rapide...din seria...buh , tt , 2sc... :da

Link spre comentariu

Salut domnule lbestboy ! Dar de ce nu cumparati dvs un tranzistor original al tv-ului,adica buf405a pentru ca nu este scump este doar 3-4 roni.

Link spre comentariu

Daca Vcev - 700 V si Vceo - 400V te satisfac e Ok.Nu stiu tensiunile din schema ta.In curent e clar mai bun,dar in tensiune...Comparatia se refera la BUF405A si ...MJE13009 , desi indicat ar fi MJE18008

Link spre comentariu

Salut domnule lbestboy ! Dar de ce nu cumparati dvs un tranzistor original al tv-ului,adica buf405a pentru ca nu este scump este doar 3-4 roni.

nu l-asi sfatui sa cumpere astfel de "facaturi" care-l imita pe adevaratul BUF405A .

din cate-mi amintesc se foloseste si in sasiu MONOPLUS2 .

am cumparat de la firme cu renume si s-au dovedit a fi "cocaze" ordinare.

eu unul nu am mai vazut copiile facute cu prelungirea capsulei pe colectorul tranz ca si originalul....

eu as pune un tranz din seriile date de colegul misuraelectronic.

SUCCES!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Vizitator ciprian_62

Pana la urma l-ai rezolvat?acuma am si eu un Nokia stereoplus aceasi defect se arde BUF405AX si R001

Am si eu acelasi tv cu acelasi defect. Daca ai gasit o rezolvare astept un raspuns.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări