Vizitator Negrea Ionut Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 m-am invatat cu el, si chiar daca as vrea sa il schimb nu pot, momentan nu am bani !(asa ca nu imi spuneti sa imi iau altu nou.)Problema mea este ca am dat de meniul acelasa secret, de service sau cum se zice.Si normal mi-am bagat nasu pe acolo si am umblat la toate chestiile alea (si habar nu am sa le fac inapoi cum erau). acum se vede aproape alb negru si numai pot sa dau RECALL din meniul normal. sa imi spuna cineva cum sa il fac sa isi i-a setariile din fabrica din nou, dar pe romaneste daca se poate (pas cu pas), nu sunt "electronist". sau daca are cineva un monitor ca al meu si e dispus sa ma ajute, sa intre in acel meniu si sa imi spuna fiecare setare. Multumesc. Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 cum le-ai stricat asa le faci inapoi nu cred ca e cienva care are timp sa stea sa iti spuna tie sa faci ce ai stricatmai bine cauta si vezi daca gasesti un manual cu meniul secret cum ai aflat de el ?am si eu un manual dasta de meniu secret de la tv meu da acolo zice si cum vin din fabricacauta pe net manualu de cod secret tre putina inspiratie sa il gasestiacolo sigur ai sa vezi si cum sa le faci inapoi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum