Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor Mouse

Vizitator graphblue

Postări Recomandate

Vizitator graphblue

Va salut , am o problema ! Am distrus un mouse razer copperhead , singura problema e ca butonul de la click dreapta e facut praf.alte probleme nu are...si as vrea sa schimb acel buton! dar nu stiu de unde sa cumpar unul ..pe cel de click stanga scrie ''736C DM1 9U 1A 125VAC " si are 3 pini .Am cautat pe internet ce scrie pe buton dar nu am gasit niciunul asemanator..nici macar poza!prefer sa dau 50 ron pe alt buton decat 3 milioane pe alt mouse. Ma poate ajuta cineva? multumesc

am mai cautat si am gasit ca acesti microswitch DM1-00P-110-3 este exact la fel ca la razer .. acum problema e unde gasesc de cumparat :)

http://in.element14.com/multicomp/dm1-0 ... dp/1735363

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby

1

• davidut5

1

• dorel_81

1

Top autori în acest subiect

Vizitator nasul

Este un mouse destul de frumos, pacat ca ti -sa stricat. Voiam sa-ti zic sa-ti iei alt mouse numai ca unul ca acesta costa vreo 300 de lei... De reparat nu prea are rost, pentru ca nou nu va mai fi ca nou.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări