Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un montaj care ne poate apara de cainii comunitari

jean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

14

• nimeni_altci

11

• iuli09

8

• jean

7

Top autori în acest subiect

"Omul" tanar da, sigur, mai ales daca n-a petrecut mult timp cu Sennheiser pe urechi...de auzit se aude, cam ca tiuitul unui TV, dar pentru patrupezi e galagie mare, se vede treaba.

Link spre comentariu

15 KHz. Tocmai de aceea am pus condensator de 10nF, nu de 6,8nF...Semireglabilul si rezistorul raman de 5 si respectiv, 1Kohmi. Ca buzzere merg si Panasonic si Murata...

Mersi, cum prind un buzzer voi incerca si eu sa vad ce iasa.
Link spre comentariu

Salut, mi-am procurat tweeterul piezo si de integrat doar acum am dat comanda pentru ca am asteptat sa se stranga mai multe piese. Dar cei de la connex nu mai aveau Cd 4049 si am luat cd 4047. Imi puteti spune daca schema pusa de Spitfire la prima pagina e buna?

Link spre comentariu

Scuteste alimentarea simetrica(+/-12V), deci se poate folosi o singura baterie de 12V in loc de doua, si fireste, adapteaza impedanta difuzorului la impedanta de iesire a push-pull-ului. CD4047 scoate semnal dreptunghiular bifazic(in contratimp), care este amplificat de dubletul celor doua "Darlingtoane".

Link spre comentariu

M-am apucat sa realizez schema in eagle, dar nu pot pentru ca la integratul 4047 imi arata in cablaj ca are 14 pini, dar in schema lipsesc pinii 7 si 14.De ce oare?

Link spre comentariu

La CMOS-uri nu se lasa "in aer" intrarile portilor nefolosite, se conecteaza la masa sau la alimentare.

In cazul lui 4047 insa, pinii 14 si 7 reprezinta alimentarea si masa.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări