Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem audio 5.1 philips PC400

Vizitator fade2bl4ck

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

8

• Kiusro

3

• dan cod

2

• FLORIN IORDACHE

1

Toni Marginean

Daca aveti un instrument de masura incercati sa depistati eventuale trasee intrerupte in zona unde ati facut strapul. Puteti urmari totodata cu o casca traseul semnalului audio (scoateti strapul si vedeti unde se opreste semnalul ).

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Buna ziua, intradevar tranzistorul este un 1F. Are cineva posibilitatea de a achizitiona TDA 8947j? unul din finali mei este ars se aude doar centralul si subwofer-ul. cu finalul montat am si barait fara el in montaj se aude bine.Are scurt de la iesire la masa. :cry: Eu am cautat in timisoara la Vitacom si RET nu este. daca il puteti achizitiona spune-ti-mi va rog un pret sa stiu daca merita si il cumpar :) Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

mai multe poze la placa de amplificare te rog 

Din anul 2011 si pana ziua de azi,eu unul cred ca la rezolvat... Asa ca fiti mai atent la postarile vechi...  :reytre

Link spre comentariu

Ma tot mir cum gasesc unii topicurile astea vechi de ani de zile

De gasit se gasesc usor cu data este mai greu , eu cred ca uni nu stiu in ce an suntem  :rade:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator archip adrian

problema e ca am primit de la cineva un sistem exact ca asta si are pe placa de baza lipsa un condensator un rezistor si un tranzistor si daca primeam pozele poate il reparam ca nu stiu ce valori au piesele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări