xaxa Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 cum as putea conecta monitorul de PC la receiverul de TV satelit? receiverul are isirile clasice (video, audio, rs 323, scart, etc, dar nu are VGA. monitorul are numai intrare VGA. ideea ar fi sa conectez receiverul la monitorul pc fara sa am PCul in functiune. Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Invers stiu ca merge cu un adaptor care combina V sinc si H sinc necesare pt scart rgb invers acm sar putea sa depinda de monitor citisem pe undeva ca unele monitoare nu au nevoie de ambele sink pt a functionaleaga culorile la culori masa la masa :P iar composite sink ala incearca pe rand si la v si H sink totusi mai cauta pe google sigur gasesti ceva practic si usor Link spre comentariu
xaxa Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 teoria zice ca daca are iesire cu mufa vga merge sa infigi monitorul acolo. am un player eboda cu mufa vga si nu merge. se pare pentru ca sincro e pe 50hz si LCDul nu accepta asta. asa ca ar trebui o cutiuta ceva. ma gindeam ca poate are cineva stiinta de treaba asta... Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 nu are cum sa aibe mufa VGA si sa nu mearga ori e defect ori nu ai setat pe iesirea vgaDute in meniu la video setting video outpout si alege VGA Link spre comentariu
xaxa Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 nu merge. zice monitorul ca signal frequency too low.deci, fie un convertor video-vga, fie un tuner tv standalone - care o fi mai ieftin. Link spre comentariu
menthorul Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 http://pinouts.ru/VideoCables/scart2vga ... nout.shtml poate te ajuta schema de mai sus. Succes ! Link spre comentariu
xaxa Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 merci. cablu direct nu merge, aceeasi poveste cu frecventa. da o sa iau un convertor sau un tv tunner standalone. Link spre comentariu
menthorul Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 sa ne spui ce si cum ai reusit ..asta in cazul in care te mai gandesti sa faci ceva..o schema..succes Link spre comentariu
xaxa Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 azi am testat cestiunea. am cumparat un tv tuner standalone RPC-TV-HDU la 150ron. un convertor ma costa 260ron. http://www.myrpc.ro/product.php?type=Tu ... 67&lang=RO nu am reusit sa il conectez prin cablu rf, probabil ar trebui setat cumva receiverul de satelit, da nu am dat de meniul care sa faca asta daca exista. l-am conectat prin cablu video si merge foarte bine. l-am pus pe auto si si-a ales singur definitia 1280x800@60Hz. si sunetul e destul de tare, a trebuie sa reglez trei niveluri separate (monitorul, tunerul si receiverul) pina am gasit ceva optim. da oricum asta tine numai de setarile de inceput. cablurile video livrate cu dracaria nu mi-au folost, mufele erau exact pe dos decit imi trebuiau mie, asa ca a trebuit sa scot un cablu de la DVDplayer si sa il folosesc pe ala. cablul de sunet e ok. una peste alta eu zic ca am ce imi trebuie cu minim de investitie. nu stiu daca ar merge si pe HDTv da nu ma framinta asta. acu urmeaza sa fabric cablurile video dedicate si sa il instalez la locul lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum