Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am 2000 euro buget cine ma poate ajuta sa construiesc un cnc

Vizitator ciri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• katran

2

• mitescu

1

Ce vrei sa prelucrezi ? La ce viteze ? 2000 de euro la cursele alea nu e prea mult , s-ar putea sa nu ajunga...Ce precizie vrei sa obtii ? Daca folosesti suruburi cu bile , numai alea te costa 7-800 ( la chinezi ) ...Daca mergi pe cremaliere , este mai ieftin , dar precizie se duce ...Ce ghidaje vrei ? Profilate sau cilindrice ? Indiferent de care folosesti , nu cred ca scapi fara 1000 ... Mai trebuie motoare ... poti sa folosesti steppere , kitul complet ( motoare , controller /drivere / alimentare ) te mai duce si ala 4-500 .... Pai deja am depasit bugetul ... si frame-ul nici nu l-am bagat in calcule ... Oricum , multa bafta si succes . daca te pot ajuta cu ceva , da un semn . gabriel.

Link spre comentariu
Vizitator ciri

prelucrez mdf am posibilitatea sa procur parti mecanice dupa cnc industriale dar nu stiu ce imi trebuie ce am modul frezare festool 2200w 25000 rot batiul aproape gata am investit 2000ron am nevoie de ajutor .....contra cost bugetul il pot mari 100ron.pe zi cine vrea sa ma ajute??????

Link spre comentariu

Intradevar, functie de ce rezultate se doresc a fi obtinute, se poate ca bugetul sa fie pe undeva pe acolo. Pana acum nu ai cerut nimic concret. As putea sa te ajut , dar trebuie sa spui exact ceea ce doresti. (vezi ca ai mp)

Link spre comentariu

Daca poti sa-mi dai dimensiunile batiului , pot sa-ti fac un proiect complet . In functie de proiect , facem lista de materiale , preturi ... Pot sa-ti fac rost de materiale ( sine ghidaj , suruburi , motoare , controller ) , eventual sa prelucrez ce-ti mai trebuie ... daca vrei , suna-ma la 0742 11 30 11 .gabriel.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări