mariobe Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 celeron 2.60calculatorul meu e o vechitura stiu un intel celeron 2.60deci Upgrading AGP screen controllersTechnical data:The AGP slot supports the modes 4x/8x with 32 bits and 66 MHz. Only 1.5 V AGP graphics cardsare supported.iSome older 3.3 V AGP graphics cards are coded like 1.5 V AGP graphics cards. Theinstallation of such 3.3 V AGP graphics cards can cause serious damage to themainboard and the AGP graphics cards.AGP Slot (4/8x, 32 bit, 66 MHz, 1.5 V) 1 1asta scrie in pdf-ul placii mele de baza(D1561) intrebarea pt voi : merge placa asta in sistemul meu ?Sparkle NVidia GeForce 6800GT pe AGPMemory 256MBType GDDR3Interface 256BITGPU 350 MHzMemory 1000 MHzDVI YesTV-Out YesVideo-in NoRamdac 400MHzOpenGL 1.5DirectX 9.xPixelPipelines 16 Link spre comentariu
kodor2001 Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Some older 3.3 V AGP graphics cardsAstea erau cele cu AGP 2x.Cand s-a trecut la 4x, alimentarea a luat valoarea de 1,5V si s-a modificat grosimea cheii de pe slot (acea intrerupere in sirul de conectare), tocmai pentru a nu se putea baga o placa AGP 2x in slot 4x (sau invers) ... daca e cineva suficient de "hotarat" o poate baga Intrucat placa de baza suporta minim 4x si placi video AGP 2x (chiar si sh) au disparut de mult, acea 6800 va merge bine-mersi (asta, d.p.d.v. al slotului)Mai luati in considerare si consumul de la sursa ... vedeti cam ce consum are (poate o scrie prin specificatii) si daca se incadreaza in ceea ce poate da sursa actuala.Posibilitatea de a fi folosita la capacitate maxima in combinatie cu procesorul detinut e deja alta poveste... Link spre comentariu
mariobe Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 atunci o achizitionezrevin maine cu pareri pe viums Link spre comentariu
mariobe Postat Februarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2011 zis si achizitionatacum ramane sa vad daca e vreo diferenta intre ea si fx5500 pe care l-am avutexista ce aplicatii de testat placi video?asa ca fapt divers va pot spune ca are doua culere face "un pic de zgomot" si daca stai in apropierea pc-ului te trage curentule bine sa porti vata in urechi )) Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Daca era acum 5-6 ani, probabil vedeai o diferenta imensa fata de FX5500. Acum, cu jocurile si aplicatiile specifice actuale, tot o vechitura ramane. Una misto, ce-i drept :P Link spre comentariu
mariobe Postat Februarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2011 of consumatorii astia,sclavi ideali ai sistemuluicu 2000 ron cumperi un pc decent?anul viitor va mai fi decent?cred ca nudin fericire nu sunt un gamer inrait ,fica-mea de 5 ani incepe sa emita pretentii si m-am gandit ca pt ea e deajuns pt inca cativa ani,oricum e fata nu se va mai juca multin conditiile in care eunt romani care muncesc pe salarii minime pe economie crezi ca e usor pt ei sa cheltuiasca 2000 ron anual doar sa faca fata evoluarii tehnologice? ,incearca sa te informezi un pic despre sistemu de care am vorbit mai sus,desigur e foarte greu sa nu cadem in plasa acestuia Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Mariobe, eu am facut o simpla observatie legata de curiozitatea ta 'daca se simte diferenta'. Atat. N-am sugerat ca ar trebui sa arunci trancota si sa cumperi ceva nou. Nici nu ai avea de ce.Oricum, eu sigur nu ma numar printre 'consumatorii aia'. Si acum scriu de pe primul meu calculator, un Athlon XP 2400+. Ce-i drept, nu mai are placa de baza originala (un ECS jegos, care culmea, inca functioneaza), iar actuala placa Gigabyte a primit condensatori noi acum vreo 6 luni. Apropo, si eu am facut upgrade de la FX5500 la Radeon HD3650, si n-am simtit absolut nici o diferenta, inafara faptului ca radeonul stie sa decodeze filme HD, si acum procesorul nu mai e incarcat la 95% cand vizionez un film d-ala. Link spre comentariu
nooob64 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Atentie mare , nu neglija sursa de alimentare.Pentru NVidia GeForce 6800GT ai nevoie de o sursa de minim 350W REALI , eu am fost in aceasta situatie cu NVidia GeForce 7600GT tot pe agp ... aveam o sursa no name de 400W si incercam sa joc crysis si numa vedeam ca se reseteaza pc-ul , am instalat alta sursa Deluxe de "500W" si totul a mers bine . Link spre comentariu
mariobe Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 da am fost sfatuit sa fac asta si am luat o sursa de 550w,nu am vrut sa supar pe nimenims,inca nu am avut timp sa o testez dar voi reveni cu opinii Link spre comentariu
VEF Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 (editat) Buna ziua ! Am o placa video agp cu culot sau cum se cheama din 3 tronsoane adica asa O placa de asta se potriveste cu o placa de baza cu soclu agp asa din 2 bucati ? Editat Ianuarie 27, 2018 de VEF Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 (editat) Ar trebui sa mearga eu am mai pus si au mers , poti incerca ca nu se intimpla nimic Editat Ianuarie 27, 2018 de Harhas Florin Link spre comentariu
mila Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Ionut daca e cu AGP4x nu mai intereseaza pe nimeni.Poate vrea sa-l tina ca piesa de muzeu si eu am puse deoparte cateva Pc vechi. GF4 440 e ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum