Vizitator VaD_Sunete Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Va salut! As dori sa achizitionez un tun de bass ,dar sa-l folosesc in casa! Subwooferul este activ (are apm. integrata) si este de 340w rms ,500 max out! Vanzatorul mi-a spus ca are unul montat pe masina,si ca ,,bubuie" frumos,si l-am mai intrebat cum o sa se auda intr-o camera de apartament si mi-a raspuns in mod ironic ca ,,o sa cada pestele de pe televizor"!Stiu ca tunul de bass nu e facut pt spatii largi,dar...A,si inca ceva...la partea de amplificare are o mufa de alimentare,gen cea de la sursa laptopului! Ce putere se poate ,,baga" pe acolo?Multumesc! Cel mai mult ma intereseaza cum se va auzi,si daca aveti vreun video care sa ma lamureasca cu experienta acustica intr-un apartament! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 O sa se auda cam ca un sistem Genius. Nu mai mult. Si asta daca il alimentezi de la o baterie de masina (sau daca pui destule surse de PC in paralel). Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 din ce am vazut pana acum alea cu amplificare integrata sunt niste balarii. nici vorba de 350-500w rms, poate 35...50. cauta cva pentru casa ca altfel o sa fii dezamagit. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Mi'a trecut mie prin mana unul de "200W" si avea inauntru un TDA73-numaistiudecare, stiu ca l'am cautat eu si avea 65W, si asta la 2 ohmi. Difuzorul era intr'adevar cu 2 bobine legate in paralel pt 2 ohmi, insa tot nu facea mare lucru in casa. Sistemele pt masina se bazeaza pe proprietatea masinii de a amplifica sunetele joase (fiind un spatiu de dimensiuni mici), puse in casa, mai jos de 60Hz nu o sa coboare. O sa bubuie el ceva dar nu satisfacator. Un sistem de PC se comporta mai bine decat un tun de bas slab adus in casa. Ca veni vorba, daca ai curiozitatea sa pui un Genius sau Logitech in masina o sa ramai surprins. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum