Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare si incinte pe youtube

Toader

Postări Recomandate

o boxa buna nu se face asa peste noapte si cere timp.Daca era buna schema aia de pe site poate ca erau gata comentez pt ca ti-ai facut un obicei sa dai cu rautati in tot ce misca si implica putina stiinta si bun simthai sa ne apucam si noi sa facem un jbl sovereign si sa-l echipam cu haspe lw alfa beta teta,sa vedem ce iesepui prea usor etichete precum celebre,excelent,deosebit unor lucruri comune care la o comparatie adevarata cu oricare din linkurile lui felixx ar parea o biata lada cu difuzoare,eu macar in sinea mea sunt cinstit cu mine si stiu cand sa ma opresc cu vorbelespui ca restul nu suntem in stare sa masuram o rezistenta chinezeasca si cei de la fabrica au standarde internationale si programe speciale care fac altceva decat astea 'free',de ce nu faci tu un topic daca consideri ca esti mai priceput ca restul datorita vechimii(nu o spun ca pe o rautate)si sa incerci sa arati si comunitatii acesteia si o alta cale,dupa datele fabricii,fara atata bataie de cap cu masuratori si reglaje de faza cu subleru in loc sa prezinti numai o schema finala la care nu se stie cum s-a ajuns.Eu si colegii mei suntem mai noi in domeniu,nu le avem cu vorbele prea bine si nu stim alta cale batatorita care sa dea rezultate viabilecand o sa fie gata proiectu meu o sa fie,pana atunci nu pot sa ma prezint cu ceva cand eu personal stiu ca mai se poate imbunatati mult.As putea sa arunc asa cateva prototipuri 'la ureche 'pe forum de dragul de a fi ca oricum nu o sa reproduca nimeni ,dar ce rost ar avea,altul decat sa imi dau importanta...sa fii sigur ca dca aveam ceva grav de spus la adresa difuzoarelor o faceam de mult,de fapt nici nu cred ca mai ajungeam la finisaj...dar nu am facut-o,de ce? pt ca pot sa recunosc fara jena cand am dat de un lucru f bun care chiar prezinta calitati acustice si la ureche,nu numai pe hartie,in ciuda aparentelor tehnice.Din pacate nu merg de unele singure... :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toader

5

• VTP

3

• CBI

3

• Tarabostes

1

Top autori în acest subiect

ok atunci o sa incerc sa evit discutiile cu tine daca o tii pe calea asta si te faci ca nu intelegi pt ca nu ajungem nicaieriin definitiv nu datorez nimanui nimic si cu asta bastaai stilul tau si nu vreau sa ma lupt cu 'el' de fiecare data

Link spre comentariu

Eu le vreau p-astea:

Au amplificatoare clasa D, de 2500w pe canal, 4 cai si difuzoare de bass de vreo 400 milimetri in diametru... [b]RAVAGII!!!!!!!!!![/b] :87

Mai mult decat atat, boxele sunt clone absolut identice ale unui set "de referinta", tunat dupa sute de ore de auditii si teste in camera anechoica... acesteia i s-au facut niste fise digitale cu raspunsul in frecventa si alte balarii, ca un fel de amprenta ADN, care e inoculata digital fiecarei incinte care urmeaza dupa ea, astfel incat ele sunt realmente identice. Sau asa zic ei...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări