Vizitator mid1re Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Vreau sa stiu ce pic folosesc pentru 4 leduri rgb, pe care o sa le montez in masina,pe fiecare usa independent. Vreau ca ledurile sa isi schimbe culoarea si atat, nimic mai mult.O schema ar fi utila, precum si componentele necesare. Am ceva cunostinte, dar nu suficiente in domeniu. Astept un raspuns. Multumesc. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Ia legatura cu userul misha, el are o schema, cu tot cu programul pt microcontroler. LE:asta e linkul, sper sa te ajute http://cumsefaceunaalta.blogspot.com/20 ... chive.html Link spre comentariu
zanga Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Poti arunca o privire si aici. Link spre comentariu
Vizitator mid1re Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 mersi pt ajutor. mai astept si alte comentarii. Link spre comentariu
zanga Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Ar mai fi si varianta asta, zic ei mai simpla. Sau asta Link spre comentariu
joeoancea Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Gasesti de cumparat direct led-uri care isi schimba singure culoarea, au integrate un chip inauntru. Merg la 5V ,asa ca , tot iti trebuia o rez serie pt curent, o poti calcula usor. Am fol vro 10 led-uri dinastea, singura problema la ele este ca nu lumineaza in acelasi timp, deci culorile de pe usi nu or sa fie in tandem(pe mine nu m-a deranjat acest lucru si nus daca se poate regla) Sunt relativ ieftine (vro 2 lei bucata parca) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum