dosa Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 am nevoie de un program gen ic prog care sa functioneze in LINUX. poate sa ma indrume cineva ? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 pentru ce vrei sa-l folosesti?este si pony prog universal Link spre comentariu
erwinache Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Pony Prog il folosesc si eu dar la 24c04,sau 08,am la scriere mesjul "Missing Acknowledge from the device (-12)".De citit se pot citi fara probleme.O sugestie ce poate fi?Totul in rest este ok.Multumesc Link spre comentariu
ionionel Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 am nevoie de un program gen ic prog care sa functioneze in LINUX. poate sa ma indrume cineva ? Dacă folosiţi o interfaţă(montaj făcut după o schemă) în loc de programator de memorii postaţi schema că şi eu am avut aceeastă problemă şi am rezolvato. Link spre comentariu
ionionel Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 am nevoie de un program gen ic prog care sa functioneze in LINUX. poate sa ma indrume cineva ?De citit o puteţi citi dar nu puteţi să băgaţi dumpul? Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Folositi Pony Prog 2000 si v-as recomanda inscriptorul comercializat de cei de la Ade..., Craiova, eu il am de cativa ani si merge foarte bine. Succes, de la Cluj, numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum