Vizitator Laurentiumaill Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Ok ! De curand mi-am achizitionat un MD -Player dragutz Sharp Minidisc MD-R2 nu ca as fi avut nevoie neaparat de asa ceva dar ..eram curios cum face si ce face ,daca face ceva mai mult decat un cd player ....Oricum mi-a placut ca puteam inregistra pe MD direct din pc folosind cablul coaxial digital iar din el catre reciever mergeam pe Optic ( am mai dat 22 ron si pe ala ) . Toate bune si frumoase pana fiu-meu ( in lipsa mea ) a incercat sa bage un minidisc in el cand deja avea unul ...rezultatul a fost dezastruos > cel de afara atat a impins in mecanismul acela de incarcare pana a spart cititorul optic ( era ceva ca o lentila sarita acolo ) . Intrebarea mea este : Gasesc pe uneva doar mecanismul acela de incarcare si citire ; ca sa nu mai dau odata banii pe toata scula ? >> Sincer intai am cauatat pe google de mi-au crapat ochii si n-am gasit , dar daca cineva are o scula identica cu partea electronica stricata( sau stiu eu > se potrivesc si de la altele ) ?? ...l-as ruga sa-mi vanda mie partea de incarcare -citire . De reparat garantez eu ca nu se mai repara ptr ca dupa ce am incercat eu sa scot acel disc blocat si crapat inauntru ...l-am facut varza ( k nu iesea ) .M-am inervat si l-am dat de pamant . Ma uit la el acu` cu o ciuda de nu va puteti inchipui . Era ultima mea achzitie in domeniu si-mi placea sa-l vad lucrand :((( Despre el e vb Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu
Purple Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Incearca pe ebay, sunt cateva, putine, in licitatie. La noi, cam greu. Link spre comentariu
Vizitator Laurentiumaill Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Incearca pe ebay, sunt cateva, putine, in licitatie. La noi, cam greu.Asta am facut ! Fac crize si nu alta ! In tzatra un md player e vre-o 600ron ..folosit si fara telecomanda iar la ei ( pe e bay ) 10 dolari ca e ..folosit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU SE POA-TE !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum