Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut cititor minidisc player

Vizitator Laurentiumaill

Postări Recomandate

Vizitator Laurentiumaill

Ok ! De curand mi-am achizitionat un MD -Player dragutz Sharp Minidisc MD-R2 nu ca as fi avut nevoie neaparat de asa ceva dar ..eram curios cum face si ce face ,daca face ceva mai mult decat un cd player ....Oricum mi-a placut ca puteam inregistra pe MD direct din pc folosind cablul coaxial digital iar din el catre reciever mergeam pe Optic ( am mai dat 22 ron si pe ala ) . Toate bune si frumoase pana fiu-meu ( in lipsa mea ) a incercat sa bage un minidisc in el cand deja avea unul ...rezultatul a fost dezastruos > cel de afara atat a impins in mecanismul acela de incarcare pana a spart cititorul optic ( era ceva ca o lentila sarita acolo ) . Intrebarea mea este :

Gasesc pe uneva doar mecanismul acela de incarcare si citire ; ca sa nu mai dau odata banii pe toata scula ? >> Sincer intai am cauatat pe google de mi-au crapat ochii si n-am gasit , dar daca cineva are o scula identica cu partea electronica stricata( sau stiu eu > se potrivesc si de la altele ) ?? ...l-as ruga sa-mi vanda mie partea de incarcare -citire .

De reparat garantez eu ca nu se mai repara ptr ca dupa ce am incercat eu sa scot acel disc blocat si crapat inauntru ...l-am facut varza ( k nu iesea ) .M-am inervat si l-am dat de pamant .

Ma uit la el acu` cu o ciuda de nu va puteti inchipui . Era ultima mea achzitie in domeniu si-mi placea sa-l vad lucrand :(((

Despre el e vb Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Purple

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Laurentiumaill

Incearca pe ebay, sunt cateva, putine, in licitatie. La noi, cam greu.

Asta am facut ! Fac crize si nu alta ! In tzatra un md player e vre-o 600ron ..folosit si fara telecomanda iar la ei ( pe e bay ) 10 dolari ca e ..folosit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU SE POA-TE !!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări