romica-b Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Salut din Timisoara!Nu te-am uitat,am gasit la un coleg unul bun(zice el) la un pret modic.Chiar acum l-am sunat si mi-a promis ca maine mi-l aduce.Te contactez maine seara.Bafta! Link spre comentariu
ababiteodor Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Aha, se pare ca tot Banatu-i fruncea. Link spre comentariu
romica-b Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Salut! Scuze de intarziere,abia astazi am intrat in posesia programatorului,daca mai ai nevoie de el,trimite-mi adresa pe pm,romica-b Link spre comentariu
ababiteodor Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Aveti adresa si numarul de telefon pe pm d-le romica-b, dar nici un nici un raspuns.Inca mai astept. Link spre comentariu
romica-b Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Luni le pun la posta.Suntem mereu in criza de timp si greu ma pot invoi de la serviciu.Stima,Romica Link spre comentariu
ababiteodor Postat Aprilie 10, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Nu stiu daca l-ati trimis sau nu dar la IASI nu a ajuns. Am verificat si la posta si nimic.Cu multa atentie l-am desfacut pe cel de pe masinaunde am gasit trei contactori afumati si arculetele decalite.Dupa curatare, inlocure arculete masina functioneza ca noua.Multumesc pentru intentie D-le Romica-b. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum