ababiteodor Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Va salut. La aceasta masina rotatiile scurte de spalare(stanga -dreapta) nu se fac, cu toate ca se aude acel zgomot al motorului semn ca se alimenteaza.Daca este ajutat cu mana pe moment se roteste ,schimbandu-i sensul rotirii cum doresc eu si nu cum este programata masina. Am schimbat C-ul de 16mf cu unul de18 mf la aceiasi tensiune,verificat rulmenti cuva si motor,totul roteste usor,centrifugheaza normal.Programatorul este mecanic (cu came).Un sfat? Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator mosul59 Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Ai doua posibilitati :1 conexiune imperfecta la cupla motorului (infasurardrile pt.turatie mica ,sunt doua cu rezistenta interna mica ~30 ohmi )sau motorasul programatorului sa nu functioneze si atunci nu face schimbarea de contacte din came Link spre comentariu
cosmos Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Cred ca este vorba de awv nu aw , verifica daca motorul se alimenteaza corespunzator , masoara bobinele motorului , vezi daca te ajuta cu ceva (undeva pe la mijloc) http://www.emil.matei.ro/mms.php Link spre comentariu
ababiteodor Postat Februarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2011 Scuze, este IGNIS AWV 618-600.Va multumesc pentru sfaturi,scheme si service manual, azi avand mai mult timp, ma voi ocupa de ea si o sa spun rezultatul. Link spre comentariu
ababiteodor Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Am fost cu motorul la un servce si mi-au spus ca este arsa infasurarea de turartie mica (pret motor 550 lei) neavand finante l-am pus la loc, am bagat o tura de rufe la programul 4(aici facea mai des fite)si tot nu spala.In ziua urmatoare i-am bagat o tura la programul 2 si doua ture la programul 4 si a mers perfect.Eu tin sa cred ca totusi motorul este de vina cu toate ca voi schimba din nou si C-ul ,dar ca sa ma pregatesc va intreb pe voi unde as putea gasi un motor la un pret mai bun. Model AWV 618 Version 8584 618 01001 (600 rotatii)Va multumesc. Link spre comentariu
cosmos Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 pune o poza cu motorul tau si incearca aici ( sper sa nu fac reclama la careva , daca e reclama atunci delete) http://www.okazii.ro/cautare/motor+masi ... r_page=100 Link spre comentariu
romica-b Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Nu motorul este de vina si nici condesarorul.Problema este fie in conexiunea firelor la mufa motorului, fie in programator Nu incerca sa-l demontezi daca nu esti un tip meticulos.Bafta! Link spre comentariu
ababiteodor Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Da, este programatorul asa cum spus romica-b deoarece la o atingere usoara a butonului de la programator masina isi face treba. As incerca sa-l desfac dar ma gandesc sa nu-mi ramana piese.Nu stiu cat de eficient ar fi un spray-contact.Totusi stie cineva unde as putea gasi unul nou sau chiar vechi dar functional?Multumesc. Link spre comentariu
ababiteodor Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 Nu stie nimeni unde as putea gasi acest tip de programator? Link spre comentariu
romica-b Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Salut!Am multe programatoare,mi-ar fi de folos o poza cu al tau, in special la partea cu bornele(conexiuni). Link spre comentariu
cosmos Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Dupa cod programatorul ar fi asta Link spre comentariu
ababiteodor Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 - Ignis AWV618- model 12NC:858461810000Programator TIP50000752/1/0.0471050121220-240VT8550-60 Hz 3200 turatiiGP1/1LC2 Link spre comentariu
romica-b Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Imi pare rau,dar nu am acest model in stare tehnica buna.Nu are rost sa-l cumperi de nou ptr. ca este f. scump si nu merita masina.La pretul unuia nou iti cumperi second-hand o masina germana(nimic,nici-o marca actuala nu se compara cu o masina germana de acu' 10-15 ani(MIELE,AEG, BOSCH,SIEMENS,BLOMBERG,MATURA,etc)"facute sa dureze." Link spre comentariu
ababiteodor Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Aveti dreptate D-le romica-b dar in IASI nu se prea mai gasesc masini de spalat second-hand mai ales germane. Dar va inteb un programator chiar nefunctional dar comlet aveti? Inainte de al desface pe al meu as vrea sa-l studiez pe atul eventual si pentru piese de schimb. Link spre comentariu
ababiteodor Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Inca mai astept oferte si repet ca poate fi defect dar complet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum