Vizitator Molozel Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Am si eu acest sistem de 2 ani de zile...astazi cand m-am trezit l-am aprins frumos am bagat un film,a mers ce a mers...dupa aprox 50 min s-a stins l-am aprins iar,s-a stins dinou...l-am mai lasat 5 min si cand sa il aprind a murit de tot beculetu rosu nu mai era activ.Am citit pe toate forumurile...toti zic de siguranta(am schimbat-o) alti zic ca este traful de vina( puntea redresoare condensatorii dupa consola)....ce credeti ca ar putea sa aiba?a mai patit cineva asa ceva si ati rezolvat?s-ar baga cineva sa se uite in el si sal rezolve??astept msg Link spre comentariu
dorel_81 Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 La aceste sisteme Logitech de obicei se arde siguranta. Montati o siguranta de aceeasi valoare si masurati cu un ohmetru circuitul primar al transformatorului pentru a va da seama daca infasurarea primara este buna. Daca este ok, verificati infasurarea secundara a transformatorului, puntea redresoare, condensatorii. Daca nu va descurcati mai bine apelati la un electronist. Link spre comentariu
Vizitator mihai_mih10 Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 sal daca cumva nu il poti repara ,mar interesa sa cumpar eu cele 2 radiatoare . Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Verifica tensiunea auxiliara de 14Vac de la traf. Link spre comentariu
Vizitator Molozel Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 o sa caut pe cineva care se pricepe...sa verifice...altceva nu mai este de verificat? Link spre comentariu
Vizitator Molozel Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 mda...si nu gasesc pe nimeni... Link spre comentariu
apollo11 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Verifica foarte atent, vizual (cu okiometrul) placa.Cauta orice componenta cu urme de crapaturi, arsuri, alte efecte speciale. Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 problema este acea punte redresoare micuta de pe tensiunea auxiliara ... o schimbi si merge Link spre comentariu
Vizitator Molozel Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Am schimbat puntea redresoare aia mica si nimic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum